HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar merhaba. öncelikle iyi forumlar.
2 sorunum var. eğer sorunu yaşayan ve çözen varsa yorum atsınlar teşekkürler.
1. Bandanamda bulunan efsunları göremiyorum. 10 yarı 6 ölümsüz 5 şaman 5 ninja efsunları.
2. Kemeri değiştirmek yada çıkartmak istediğimde Çince bir uyarı yazıyor. ve çıkartamıyorum
2 sorunum var. eğer sorunu yaşayan ve çözen varsa yorum atsınlar teşekkürler.
1. Bandanamda bulunan efsunları göremiyorum. 10 yarı 6 ölümsüz 5 şaman 5 ninja efsunları.
2. Kemeri değiştirmek yada çıkartmak istediğimde Çince bir uyarı yazıyor. ve çıkartamıyorum
Bandanalardaki sorunla ilgili açıklama http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve-hata-bildirimi/3133193-bandanalardaki-sorun.html bu konu da mevcut
Diğer sorununuza gelirsek kemeri çıkartmak istediğiniz zaman hata alıyorsanız karakter değiştirdin sonra çıkarmayı deneyiniz
Diğer sorununuza gelirsek kemeri çıkartmak istediğiniz zaman hata alıyorsanız karakter değiştirdin sonra çıkarmayı deneyiniz
denedim fakat olmuyor. oyun sonu karakter değişikliği hiçbirisi fayda etmedii
denedim fakat olmuyor. oyun sonu karakter değişikliği hiçbirisi fayda etmedii
Envanterin yanında kemer için ayrı slotlar var eğer oraya pot koyduysanız çıkaramazsınız.
İŞe yaradi teŞekkÜr ederİmenvanterin yanında kemer için ayrı slotlar var eğer oraya pot koyduysanız çıkaramazsınız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)