mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

İstediğim Sunucuyu Bulamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmetsude
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 585
Öncelikle selam beyler. Ben 2-3 yıldan beri MT2 oynamıyorum. Taa ortaokula geçtiğimde MT2_Turkey'e başlamıştım Alesta bile değilken. Şimdi üniversitedeyim. TR'de birkaç yıl oynayı pbıraktım, daha sonra arkadaşımla Darkness MT2 'yi kurduk ve Türkiyenin ilk PVPlerindendi.

Ben o tarz bir pvp arıyorum çünkü diğerleri bana çok tuhaf, çocukca, amaçsız geliyor. Metin2 konusunda biraz eski kafalıyım. Kasmayı, item yapmayı, lonca savaşlarını, ortamı, muhabbeti seviyorum. Kaç gündür sunucu arıyorum ama bulamadım. Saçma sapan şeyler eklenmiş. Arena mape gidiyorsun 50 kişi birbirini kesip azrail arıyor, saçma sapan leveller. Saçma sapan dönüşümler, itemler. Çok tuhaf olmuş oyun. Eski Metin2 tadında bir PVP yok mu?

1-99 arası olan, BK ister düşer ister parayla satılır. Parayla satılıncada 1k'ya demıyorum tabi. Koyarsın 5-10'm e para kasıp alır herkes. 6.7. efsunları olan -pahalı olan- saçma sapan mapleri olmayan, Kızıl Ormanda çok vakit geçirilmesi gerekilen, en yüksek ve en uç mapi Sürgün Mağarası olan, burada 99 olmak için kasmaya çalışan bir sunucu yok mu?

Şu dönüşüm işi ayrıca sunucuları bok eden şey bence. Hadi Hortlağı Kutsala çevir, Çeliğide 1 kere çevirirsin okey de sonrası ne için? Aşırı gereksiz. Ayrıca şu Ejderha, Buz cadısı, Barones kesme olayları olmayan bir sunucu arıyorum.

Acaba bilen var mı bu tarz sunucuyu? Cidden çok sıktı ve uzun uzun bir PVP'de oynayasım var.

@Vectors

Tamam kardeşim moderatör olmak istiyorsun anladıkta sen bu mesajdan hosting şirketi aradığımı filan mı çıkardın? Ya da sence soru mu soruyorum? Allasen bi uza.
İlk zamanlar da açılan server tipi bulmak zordur :) şahsen benim ilk oynadığım pvp Mekan2 idi çok aradım sonra o serveri :(
Piyasa böyle eskiyi hatırlatıcak server kalmadı bulursan bana da haber verir misin :)

Veririm tabi dostum ama ciddi anlamda genel istek bu. Eskiden MT2 oynadıklarım, şuan tanıştıklarım vs. bu tarz bir PVP olsa kimse kaçırmayacağını söylüyor. Zaten şuanki MT2 host firmaları 3 tip server yapıyorlar birbirlerinin kopyası şeklinde ve scriptte pek bilgisi olmayanlar hazır olarak bunları alıyor. Ancak benim söylediğim modu, scriptti, sunucuyu kendisi ayarlayanların neden bu tarz bir sunucu yapmadıkları.

Yani bunu dışardan bakan insan bile görür, 254223423, bin, milyon tane sunucu var ve hepsi birbirinin kopyası. Farklı sunucu var mı? Bir tane bile yok. Bk düşür, ruh taşı düşür, level kas, dönüştürme yap. Ya da 94 başla, arena denen dandik mape git, zor bela bilmem ne düşür dönüştür. Birisi yapmış 10 tane dönüştürme şeyi filan. Hepsi kopya, hepsi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri