Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Saçma bir konu forum adminlerine bildirildi. Bu files'in orjinali sadece bizde bulunmakta npcleri aynı yapmak ile files 'in aynı olduğu nerde görülmüş ? Birde benim tanıtım konumdan alıntı yapmış. Kimse parasına yazık etmesin. Bu files bende var diyorsa core dosyasından bir kaç kesit atsında görelim. Modlarım konuyu kilit altına almanızı istiyorum arkadaş olmayan files'i varmış gibi gösteriyor.
Attığın mesaj dikkatimi çektiği için bi yorum atım dedim. sanırım iyi okuyamamışsın konuyu dikkat etiysen konu tarihlerine o değil sen ondan alıntı yapmış gibisin konu açılış tarihleri bunu gösteriyor daha inandırıcı şeyler söylemelisin.
Knuyu senden once acan benm bir sus hele bakam sen. Almk isteyen gelip sw ye giirip kontrol etsin yazmışım. Orjnal mi değil mi anlar ztn. Ağlama hadi iyi gclrSaçma bir konu forum adminlerine bildirildi. Bu files'in orjinali sadece bizde bulunmakta npcleri aynı yapmak ile files 'in aynı olduğu nerde görülmüş ? Birde benim tanıtım konumdan alıntı yapmış. Kimse parasına yazık etmesin. Bu files bende var diyorsa core dosyasından bir kaç kesit atsında görelim. Modlarım konuyu kilit altına almanızı istiyorum arkadaş olmayan files'i varmış gibi gösteriyor.
Attığın mesaj dikkatimi çektiği için bi yorum atım dedim. sanırım iyi okuyamamışsın konuyu dikkat etiysen konu tarihlerine o değil sen ondan alıntı yapmış gibisin konu açılış tarihleri bunu gösteriyor daha inandırıcı şeyler söylemelisin.
Senine tartışmaya girmek istemiyorum, ben orda konudan alıntı yapmış dedim. Senin bu kadar küçük bir insan olduğunu bilmiyordum bunuda öğrenmiş oldum. Konu tarihinle ilgilenmiyorum arkadaş benim filesimi kendi filesi olarak tanıtmış zaten anlarsınız ki sadece npc fotoğraflarını çekmiş eğer gerçekten marsismt2 filesi ile prim yapmak istiyorsa, core dosyasından küçük bir kesit atsın veyahutta marsismt2.org' oyunun sitesini test server olarak vermiş. Oranın sahibi zaten biziz neyin kafasını yaşıyor bu arkadaş ? Kimse güvenipte bu arkadaşa para vermesin kesinlikle files varezde değil bu aradaş sadece marsismt2.org oyununun dışarıdan göründüğü şeklini kendi serverine eklemiş o kadar. Eğer ki filesin orjinal marsis files'i olduğunu söylüyorsa bize kanıt göstersin aynı şunlar gibi
Alttaki resimlerde önce alıntı yaptığına dair bir kanıt. Sonra ise ''GM''Char da bulunan bir özelliği yansıtıyorum Npclerin fotoğrafını koymak ile files marsismt2 files'i olmuyor. Kesinlikle arkadaşlar filesi benden alın demiyorum ama bu arkadaştan kesinlikle almayın paranızla oynar.
Son düzenleme:
Senine tartışmaya girmek istemiyorum, ben orda konudan alıntı yapmış dedim. Senin bu kadar küçük bir insan olduğunu bilmiyordum bunuda öğrenmiş oldum. Konu tarihinle ilgilenmiyorum arkadaş benim filesimi kendi filesi olarak tanıtmış zaten anlarsınız ki sadece npc fotoğraflarını çekmiş eğer gerçekten marsismt2 filesi ile prim yapmak istiyorsa, core dosyasından küçük bir kesit atsın veyahutta marsismt2.org' oyunun sitesini test server olarak vermiş. Oranın sahibi zaten biziz neyin kafasını yaşıyor bu arkadaş ? Kimse güvenipte bu arkadaşa para vermesin kesinlikle files varezde değil bu aradaş sadece marsismt2.org oyununun dışarıdan göründüğü şeklini kendi serverine eklemiş o kadar. Eğer ki filesin orjinal marsis files'i olduğunu söylüyorsa bize kanıt göstersin aynı şunlar gibiAlttaki resimlerde önce alıntı yaptığına dair bir kanıt. Sonra ise ''GM''Char da bulunan bir özelliği yansıtıyorum Npclerin fotoğrafını koymak ile files marsismt2 files'i olmuyor. Kesinlikle arkadaşlar filesi benden alın demiyorum ama bu arkadaştan kesinlikle almayın paranızla oynar.
![]()
![]()
Kafan almıor herhalde bende dıom ki test sw de de kontrl edebilirler orjinal değil mi anlarlar diyorm. Sen daha ne msl anlatıyon burda. Boş boş konusuyon. Yazma artık. Tartısma cıkarıp duruyon. KOnuyu açtığım tarih belli. Kimin neyi napcağı seni ilglndrmez feridun musun nesin burda ötemezsin bura babayın çiftliği değil
Son düzenleme:
http://marsismt2.net/index.php?page=Thread&postID=37683#post37683
Konuda görüldüğü üzere kişi oyun sitesinden aldığı resimlerle konu açmıştır.Başkasına ait olan filesin izinsiz satışı , ücretsiz paylaşımı yapılamaz.Konu editlenip kapatıldı
Konuda görüldüğü üzere kişi oyun sitesinden aldığı resimlerle konu açmıştır.Başkasına ait olan filesin izinsiz satışı , ücretsiz paylaşımı yapılamaz.Konu editlenip kapatıldı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)