Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Genellikle xp lerde sorun yaşanıyor bende windows 7 kullanıyorum bir sorun olmuyor,uyumluluk olarak servıce pack 3 ayarlı
Oyun penceresi işlem olarak metin2.exe değil de metin2client.bin ile eşdeğer. ".bin" uzantılı dosya uygulama dosyası olmadığı için uyumluluk modu söz konusu olamaz. Metin2.exe de sadece dosya kontrolü, clientin başlangıcında aracı olma ve dosya indirme gibi işlemleri yaptığından, herhangi bir diğer sıradan programdan pek farkı yok aslında. Windows95 olarak ayarlasak bile çalışır o. Yani ben böyle düşünüyorum.

Son düzenleme:
valla dün geceden berı denemedıgım hıc bısı kalmadı ama malesef son ıyılesıtırme calısması sonrası böyle oldu
Teamviewer kullanıyorsanız özel mesajdan id şifre yollarsanız bilgisayarınıza bağlanıp sorunu düzeltebilirim.
Exe dosyası açısından belirtiyorum zaten eğer client de kaynaklı bir durum ise zaten bizim tarafımızdan yeni bir güncelleme getirilmesi gerekecektirOyun penceresi işlem olarak metin2.exe değil de metin2client.bin ile eşdeğer. ".bin" uzantılı dosya uygulama dosyası olmadığı için uyumluluk modu söz konusu olamaz. Metin2.exe de sadece dosya kontrolü, clientin başlangıcında aracı olma ve dosya indirme gibi işlemleri yaptığından, herhangi bir diğer sıradan programdan pek farkı yok aslında. Windows95 olarak ayarlasak bile çalışır o. Yani ben böyle düşünüyorum.![]()
Son düzenleme:
Exe dosyası açısından belirtiyorum zaten eğer client de kaynaklı bir durum ise zaten bizim tarafımızdan yeni bir güncelleme getirilmesi gerekecektir
Peki sorunun clientte kaynaklı bir durum olup olmadığını denediniz mi? Ben denediğimden bahsediyorum. Ondan dedim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)