Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
dünkü bakım calısmasından sonra oyuna gıremıyoruz metın2 oyna dıyoruz ama acılmıyor acil cözüm
1- Bilgisayarım'a sağ tıklayıp "Özellikler" i seçin..
2- Sol taraftan "Gelişmiş Sistem Ayarları" na tıklayın..
3- Açılan pencereden "Gelişmiş" i seçin.
4- "Performans" konusunun altındaki "Ayarlar" ı açın..
5- Gelen pencereden "Veri Yürütme Engellemesi" ni seçin..
6- Ordaki "Ekle" butonuna basarak Metin2 oyunun kurulu olduğu dosyalara girin..
7- Oyun dosyasının içinde ne kadar .exe varsa (metin2.exe config.exe gibi) hepsini ekleyin..
8- "Uygula" ve "Tamam" yapın..
Deneyiniz
dün gece 4 den beri denemedıgım hıc bısı kalmadı olmuyor dun gece 4 den beri denıyorm format attm gene olmadı
http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve...27-metin2clientbin-hata-var.html#post17526212Deneyiniz
Hata uygulama dosyalarında değil. "metin2client.bin"de.
Evet sorun %99 ihtimalle işletim sistemi ile alakalı. Her yeni gelen güncellemede aynı şey oluyor çünkü. Hesaplamalar yapılırken eski sistemler, genellikle 32bit işletim sistemleri ihmal ediliyor. Ya da Windows7'den düşük sistemlerde uygulama hataları oluyor.
Son düzenleme:
http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve...27-metin2clientbin-hata-var.html#post17526212
Hata uygulama dosyalarında değil. "metin2client.bin"de.
Evet sorun %99 ihtimalle işletim sistemi ile alakalı. Her yeni gelen güncellemede aynı şey oluyor çünkü. Hesaplamalar yapılırken eski sistemler, genellikle 32bit işletim sistemleri ihmal ediliyor. Ya da Windows7'den düşük sistemlerde uygulama hataları oluyor.
Genellikle xp lerde sorun yaşanıyor bende windows 7 kullanıyorum bir sorun olmuyor,uyumluluk olarak servıce pack 3 ayarlı
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)