Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Para Kasma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emilnava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 404

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Beyler ben bu pwp'ye yeni başlayan birisiyim oynadığım pwp'nin ismini vermeyim ama baya bozuldu bende buraya geleyim dedim her neyse konuya gelelim:D 37 Levelim elimde item yok para kasmam gerekiyor ama baya zor ne yapmamı tavsiye edersiniz ? balık tutarak levi sembol düşürmeye çalışıyorum baya zor ben bu oyunda nasıl para kasabilirim ? Şimdiden teşekkürler:)

Klasik kasma yöntemi ö.zindanında slot kesmektir onun dışında ben 100 civarı + basma düşürüp 61 kalkanları +9 basıp efsunsuz satıyordum taş düşürüp taş satıyorum intikam yüzüğü vs aynı şekilde , levi sembol uzun iş slot en klasik ve kârlısı

Dostum kusura bakma ama eğer bana göre itemin varsa verirmisin ? öyle iyi bi item istemiyorum elimde ki düz kılıçtan iyi olsun yeter:(

Özelden mesaj at aslında çok basit çok ucuza sadece dolunay 61 zırhı ve 5 efsun hp li iç itemlerle , rahat kasabilirsin. Ben oynarken saatte 1-1.5 T kasılıyordu zindanda hala öyle mi bilmiyorum , özelden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım gündüz vakti

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri