HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler ben bu pwp'ye yeni başlayan birisiyim oynadığım pwp'nin ismini vermeyim ama baya bozuldu bende buraya geleyim dedim her neyse konuya gelelim
37 Levelim elimde item yok para kasmam gerekiyor ama baya zor ne yapmamı tavsiye edersiniz ? balık tutarak levi sembol düşürmeye çalışıyorum baya zor ben bu oyunda nasıl para kasabilirim ? Şimdiden teşekkürler
37 Levelim elimde item yok para kasmam gerekiyor ama baya zor ne yapmamı tavsiye edersiniz ? balık tutarak levi sembol düşürmeye çalışıyorum baya zor ben bu oyunda nasıl para kasabilirim ? Şimdiden teşekkürler
Klasik kasma yöntemi ö.zindanında slot kesmektir onun dışında ben 100 civarı + basma düşürüp 61 kalkanları +9 basıp efsunsuz satıyordum taş düşürüp taş satıyorum intikam yüzüğü vs aynı şekilde , levi sembol uzun iş slot en klasik ve kârlısı
Dostum kusura bakma ama eğer bana göre itemin varsa verirmisin ? öyle iyi bi item istemiyorum elimde ki düz kılıçtan iyi olsun yeter

Özelden mesaj at aslında çok basit çok ucuza sadece dolunay 61 zırhı ve 5 efsun hp li iç itemlerle , rahat kasabilirsin. Ben oynarken saatte 1-1.5 T kasılıyordu zindanda hala öyle mi bilmiyorum , özelden mesaj at yardımcı olmaya çalışırım gündüz vakti
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)