HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metenin şu Çağlardan başkası kesemiyo dedikten sonraki 5-0 yenilişi üstelik lanetle hala hatırlıyorum dün gibiBenmi ? Anıl nediyo bu mete bize bi çağları kesemiyom derken benmi efsun öğrenicem ondan ? Alayınıza 4 avans çocuklar alayınıza![]()
Ve Furkan Serberusu alim ws atıcaz dedin 2 ay oldu lan nrdeyse sana 4 avans verip 5-4 yendiğim zamandan 2 ay geçmiştir Furkan site orda git istediğin efsunu yap gel nasıl olsa yenilicen efsun çalısmıyo dicen falan
Çağlar her zaman her daim bunlara 4 avans kendi köyünde bile atıcan
ya da ilk o 7 çözme atsın sen öyle bşla :m08::m08:
İso başkan konuştu açılın :m08:
Doğruya doğru hüso şaka bi yana gerçek bu anasını satayım 10 kere tiçket atıyoruz adamlar hep aynı şeyleri söylüyorlar her hafta düzelcek hallolcak hani kaç hafta geçti efsunlar çalışmıyor düzelmedi ejderlere vb bec ort gelmiyor sv binbeter zaten böyle giderse Ely2 diye bir şey kalmayacak
Metenin şu Çağlardan başkası kesemiyo dedikten sonraki 5-0 yenilişi üstelik lanetle hala hatırlıyorum dün gibi![]()
Ve Furkan Serberusu alim ws atıcaz dedin 2 ay oldu lan nrdeyse sana 4 avans verip 5-4 yendiğim zamandan 2 ay geçmiştir Furkan site orda git istediğin efsunu yap gel nasıl olsa yenilicen efsun çalısmıyo dicen falan
Çağlar her zaman her daim bunlara 4 avans kendi köyünde bile atıcanya da ilk o 7 çözme atsın sen öyle bşla :m08::m08:
Serhat gibi 5 krtiğe gider buda inkar ederler şmdi 5 krtiği bunlar burak ?

O gün doyum peaperda Burak falan vardı Serhatın ağlayışları görenler gördü
Yunus da beni bu halde kes diyo o da kaçıyodu en son 2-1 dalıyolar gene :m26::m26:yerdeler 
Yunus da beni bu halde kes diyo o da kaçıyodu en son 2-1 dalıyolar gene :m26::m26:yerdeler 
Metenin şu Çağlardan başkası kesemiyo dedikten sonraki 5-0 yenilişi üstelik lanetle hala hatırlıyorum dün gibi![]()
Çağlar her zaman her daim bunlara 4 avans kendi köyünde bile atıcanya da ilk o 7 çözme atsın sen öyle bşla :m08::m08:
Metemi beni cağlardan başka kimse kesmiyor demesi o gün senin 5 0 benim 5 1 kestigimi hatırlatim onlara

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)