HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ely2 Oyuncularının %80 i talep ettiği taktirde efsun oranları yeniden düzenlenip Ely1 sunucusuna aktarımları sağlanabilir.
En kötü zaten yeni sitemizde isteyen istediği servera, gideceği serverin şartlarına göre itemleri yeniden düzenlenmek şartıyla geçiş yapabilicek.
En kötü zaten yeni sitemizde isteyen istediği servera, gideceği serverin şartlarına göre itemleri yeniden düzenlenmek şartıyla geçiş yapabilicek.
Son düzenleme:
Ely2 Oyuncularının %80 i talep ettiği taktirde efsun oranları yeniden düzenlenip Ely1 sunucusuna aktarımları sağlanabilir.
En kötü zaten isteyen istediği server o serverin şartlarına göre itemleri yeniden düzenlenmek şartıyla geçiş yapabilicek.
Hiç bir item eksilmeden geçiş sağlanılıyormu sadece oranların 15 olmak şartı ile ? Öyleyse kesin bi cvp verirsenz bu konuya 10 15 kişi geçmeyi düşünüyoruz @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
%80 DİYOSUN AMA oyunda zaten oyuncu az ely2 de %80i onaylıcak kadar forumu takip eden oyuncu yok
ilginiz için tşk ederim ben ely 2 deki kristalimi ely 4 yada ely 1 aktarmak istedim okdar tiçket attım sonuç almadım ilk defa yardımçı olacakmışınız gibi bir şey oldu şaşırdım doğrusu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)