- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ımm ölemi terbiyesizliği kendine uygun görüyorsan no proglem ben senin seviyene inmeyeceğim hem insanların bir oyunu tanıtabilmek istiyorsan öle kuru kuru resim koymayacaksın madem tanıtcan oyun hakkında bilgi ver ne zamn kurulmuş oyunun mekanikleri nedir nasıl oynanır kullanıcı sayısı nedir vs 2 3 de video koyarsın böle insanları teşvik edecek mesela klan savaşları ile ilgili o zaman insanlar oyunu anlama hevesi duyar anladın mı beni. gerçekten konuştuğun lafın sonunu düşünemiyosun sabaha kadar sor ben cevaplimböyle terbiyesizleşiliyorsa terbiyesizim kardeşim
Oyuna teşvik fotoğrafları.
Herkes bu oyunu oynuyor değil heralde ?
belki adamlar nasıl oyun diye fotoğraflara bakacak
ne malum değil mı ?

- Konular
- 678
- Online süresi
- 15h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
ımm ölemi terbiyesizliği kendine uygun görüyorsan no proglem ben senin seviyene inmeyeceğim hem insanların bir oyunu tanıtabilmek istiyorsan öle kuru kuru resim koymayacaksın madem tanıtcan oyun hakkında bilgi ver ne zamn kurulmuş oyunun mekanikleri nedir nasıl oynanır kullanıcı sayısı nedir vs 2 3 de video koyarsın böle insanları teşvik edecek mesela klan savaşları ile ilgili o zaman insanlar oyunu anlama hevesi duyar anladın mı beni. gerçekten konuştuğun lafın sonunu düşünemiyosun sabaha kadar sor ben cevaplim![]()
Canım benım öyle konular olduğu için açmamış olabilir seni ilgilendirmez işine baksana sen ya ?
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben bi keren senin canın değilim benle canımlı falan konuşma lütfen. zaten daha da uzatmayacağım ne haliniz varsa görün sanki babamın hayrına, gelmişim 22 yaşına hala cocuklarla tartışıyorum ediyorum aslında hata bendeCanım benım öyle konular olduğu için açmamış olabilir seni ilgilendirmez işine baksana sen ya ?
- Konular
- 678
- Online süresi
- 15h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
ben bi keren senin canın değilim benle canımlı falan konuşma lütfen. zaten daha da uzatmayacağım ne haliniz varsa görün sanki babamın hayrına, gelmişim 22 yaşına hala cocuklarla tartışıyorum ediyorum aslında hata bende
Ya türkçe anlamıyomusun git işine ya allahım yarabbim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)