- Konular
- 678
- Online süresi
- 15h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ee kardeşim bunu buraya koydun da ne oldu anlam veremedim zaten orjinal sitesinin resimleri bunlar amacın ne nie konu kirliliği yapıyosun zaten yeterince kirlenmiş forum
- Konular
- 678
- Online süresi
- 15h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
ee kardeşim bunu buraya koydun da ne oldu anlam veremedim zaten orjinal sitesinin resimleri bunlar amacın ne nie konu kirliliği yapıyosun zaten yeterince kirlenmiş forum
Forumun kirlendiği falan yok senin gözün kirlenmiş
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sen ilk önce terbiyesizleşme senin hakkında hiç bir kötü lafta bulunmadım sende benim hakkımda bulunamazsın yaptığın işi beğenmedim açık açık söledim eleştiriye açık olman lazım hem forumu kirletmişsin bu bi gerçek bu konunun amacı ne ne yararı var insanlara gerçekten yararlı bi şeyler koymak istiyorsan ne bilim araştır adamlara bilgi ver nasılfull olabilirsiniz kasılma taktikleri ver ama bunu yapabilecek kabiliyetin var mı orası mechul ben bu oyunu çıktığından beri oynuyorum kardeşim neyin ne olduğunu çok ii bilirim sözlerine lütfen dikkat et insanlar için yararlı konular aç senin gibi insanlar taaaa 2012 deki konuları hortlatıyorlar forumda lütfen yapma bu forumun hala bi potansiyeli var bunu yapabilir inanıyorum ancak böle konularla gerçekten zor ben konu açmak isterim ama takip eden yok forumuForumun kirlendiği falan yok senin gözün kirlenmiş
- Konular
- 678
- Online süresi
- 15h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
sen ilk önce terbiyesizleşme senin hakkında hiç bir kötü lafta bulunmadım sende benim hakkımda bulunamazsın yaptığın işi beğenmedim açık açık söledim eleştiriye açık olman lazım hem forumu kirletmişsin bu bi gerçek bu konunun amacı ne ne yararı var insanlara gerçekten yararlı bi şeyler koymak istiyorsan ne bilim araştır adamlara bilgi ver nasılfull olabilirsiniz kasılma taktikleri ver ama bunu yapabilecek kabiliyetin var mı orası mechul ben bu oyunu çıktığından beri oynuyorum kardeşim neyin ne olduğunu çok ii bilirim sözlerine lütfen dikkat et insanlar için yararlı konular aç senin gibi insanlar taaaa 2012 deki konuları hortlatıyorlar forumda lütfen yapma bu forumun hala bi potansiyeli var bunu yapabilir inanıyorum ancak böle konularla gerçekten zor ben konu açmak isterim ama takip eden yok forumu
böyle terbiyesizleşiliyorsa terbiyesizim kardeşim
Oyuna teşvik fotoğrafları.
Herkes bu oyunu oynuyor değil heralde ?
belki adamlar nasıl oyun diye fotoğraflara bakacak
ne malum değil mı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)