kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dark Orbit Oyun görüntüleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Topal Sirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Topal Sirin

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
678
Online süresi
15h 51m
Reaksiyon Skoru
38
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 9 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
182
MmoLira
-10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

screen_1.jpg

screen_2.jpg

screen_4.jpg

ee kardeşim bunu buraya koydun da ne oldu anlam veremedim zaten orjinal sitesinin resimleri bunlar amacın ne nie konu kirliliği yapıyosun zaten yeterince kirlenmiş forum

ee kardeşim bunu buraya koydun da ne oldu anlam veremedim zaten orjinal sitesinin resimleri bunlar amacın ne nie konu kirliliği yapıyosun zaten yeterince kirlenmiş forum

Forumun kirlendiği falan yok senin gözün kirlenmiş

Forumun kirlendiği falan yok senin gözün kirlenmiş
sen ilk önce terbiyesizleşme senin hakkında hiç bir kötü lafta bulunmadım sende benim hakkımda bulunamazsın yaptığın işi beğenmedim açık açık söledim eleştiriye açık olman lazım hem forumu kirletmişsin bu bi gerçek bu konunun amacı ne ne yararı var insanlara gerçekten yararlı bi şeyler koymak istiyorsan ne bilim araştır adamlara bilgi ver nasılfull olabilirsiniz kasılma taktikleri ver ama bunu yapabilecek kabiliyetin var mı orası mechul ben bu oyunu çıktığından beri oynuyorum kardeşim neyin ne olduğunu çok ii bilirim sözlerine lütfen dikkat et insanlar için yararlı konular aç senin gibi insanlar taaaa 2012 deki konuları hortlatıyorlar forumda lütfen yapma bu forumun hala bi potansiyeli var bunu yapabilir inanıyorum ancak böle konularla gerçekten zor ben konu açmak isterim ama takip eden yok forumu

sen ilk önce terbiyesizleşme senin hakkında hiç bir kötü lafta bulunmadım sende benim hakkımda bulunamazsın yaptığın işi beğenmedim açık açık söledim eleştiriye açık olman lazım hem forumu kirletmişsin bu bi gerçek bu konunun amacı ne ne yararı var insanlara gerçekten yararlı bi şeyler koymak istiyorsan ne bilim araştır adamlara bilgi ver nasılfull olabilirsiniz kasılma taktikleri ver ama bunu yapabilecek kabiliyetin var mı orası mechul ben bu oyunu çıktığından beri oynuyorum kardeşim neyin ne olduğunu çok ii bilirim sözlerine lütfen dikkat et insanlar için yararlı konular aç senin gibi insanlar taaaa 2012 deki konuları hortlatıyorlar forumda lütfen yapma bu forumun hala bi potansiyeli var bunu yapabilir inanıyorum ancak böle konularla gerçekten zor ben konu açmak isterim ama takip eden yok forumu

böyle terbiyesizleşiliyorsa terbiyesizim kardeşim
Oyuna teşvik fotoğrafları.
Herkes bu oyunu oynuyor değil heralde ?
belki adamlar nasıl oyun diye fotoğraflara bakacak
ne malum değil mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri