mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yenilikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Persant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely2 için el çıkartma değilde çok güzel olacağını düşündüğüm planlarım var ama bana ders oldu şunu yapıcam bunu edicem diyerek oyunculara umut vermek istemiyorum yapıcaz görücez ofisde yaptığımız toplantılarda zaten bunları konuştuk yap ondan sonra duyur :)
Bekliyoruz :) Ama Oyuncuların İstekleride Bu Konuda Önemli Düşünmek Lazım

Ely2 için el çıkartma değilde çok güzel olacağını düşündüğüm planlarım var ama bana ders oldu şunu yapıcam bunu edicem diyerek oyunculara umut vermek istemiyorum yapıcaz görücez ofisde yaptığımız toplantılarda zaten bunları konuştuk yap ondan sonra duyur :)

:D Türkay en azindan el cikarmayi kullanabileceğimiz bir imkan yok mu :)

sayın Shorty bakar mısınız ; !! benim çarımda depo şifresi sorunu vardı doğru yazıyodum,yanlış stoges hata veriyodu bu sorunda düzeltildi mi acaba? şifre felan değiştiremiyodum depo sadece 00000 ile açılıyodu sadece benim çarımda böyle bir sorun vardı düzeltildi mi acaba

Bunu henüz düzeltmedik, Problem karakter oluşturulduğu sırada depo şifresinin 0000 olarak veritabanına kayıt edilememesinden kaynaklanıyor. kayıt edilemeyince sistem şifreyi 000000 olarak algılıyor dolayısıyla siteden yeni şifre oluştursan bile şifre hep aynı kalıyor.

PSyli1U.png

Resimde hesap numaralarına bağlı şifreler var muhtemelen sizin hesap numaranız bu bölümde tanımlı değil, karakter adınızı yazarsanız cevap olarak şifre tanımlaması yapabilirim ardından şifrenizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz yada siteden yeni şifre alabilirsiniz.

Bunu henüz düzeltmedik, Problem karakter oluşturulduğu sırada depo şifresinin 0000 olarak veritabanına kayıt edilememesinden kaynaklanıyor. kayıt edilemeyince sistem şifreyi 000000 olarak algılıyor dolayısıyla siteden yeni şifre oluştursan bile şifre hep aynı kalıyor.

PSyli1U.png

Resimde hesap numaralarına bağlı şifreler var muhtemelen sizin hesap numaranız bu bölümde tanımlı değil, karakter adınızı yazarsanız cevap olarak şifre tanımlaması yapabilirim ardından şifrenizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz yada siteden yeni şifre alabilirsiniz.

Karakterimin adı Bochaa şuanda banlı açılacak yakında, bu sorun devam ediyordu lütfen düzeltirmisiniz acaba unutulmasın falan diye şimdiden bi el atsanız

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri