Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ely1 Birleşmesi daha şaçma ismail neden diye soracak olursan orda savunma 25 oran bizde 30 orda ataklar 25 bzde 30 ve bizde toplu savaşlık edit yok orda savunmali itemler en ucuzu 1000t gelde işin için'de cık isyan cıkar oyunda ely2 için farki bir proje lazım takim ekibi inşlh bi çözüm bulurlar
Ely1 de savunmalar 15, 25 deil

o kadar eskıden car dızen adamların halı nolcak onlarda ilk basta bilmem kac tl yatırdılar kılıc cıkıyor dıe ve merkur de oynayan kısıler kılıc cıkarma vs lerının tadını bılıremİn ol kiliÇ Çikarma gerİ getİrİlİrse oyunu birakirim250tl yatirdim ful yenİ set dİzdİm ve İtemlerİmde sura savunma yok el Çikarma gelİrse Çarim ÇÖp olur o yÜzden birakirim oyunu bÖylesİ daha İyİ
![]()

venüsde oynayanlarda tadını biliro kadar eskıden car dızen adamların halı nolcak onlarda ilk basta bilmem kac tl yatırdılar kılıc cıkıyor dıe ve merkur de oynayan kısıler kılıc cıkarma vs lerının tadını bılır![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama son 20 gün içerisinde bir sonuca varılsa gelicekse gelsin
bende ona göre item çekerim olmazmı ? 
venüsde oynayanlarda tadını bilirama son 20 gün içerisinde bir sonuca varılsa gelicekse gelsin
bende ona göre item çekerim olmazmı ?
![]()
bana gore sıkıntı yok ıstedgını cek
ama sura zaten standart efsun 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)