Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@xHamBeyLoRDx;Merak etme bazıları yolunu bulur bazıları oraya buraya durmadan gide gele bulur. Ayrıca kafama birilerini taksam emin ol önemli insanları takarim
@Certanes; Bizim derdimiz vs değil. Ve hiç bir zamanda olmadı. Bize ters gelen durum serverler birleştiği zaman elimizde büyüyen ortam yakalamaya çalışan insanların Şimdi bize diklenmesidirEmin ol vs atmak istesem itemleri mi senin gibi 3 bozma hp zeka yapardım
ayrıca yine senin gibi 8 zekalı bir Ejder yapar takilirdim. Yada senin gibi olmak istesem soyulan arkadaşıma yardım etmezdim
ama sakın şöyle bir düşünce içerisinde kalma. Yunus yardım etmiyor bana laf ediyor deme. Yunus ' kimin soydugunu bulduk. Gerekli işlemleri baslaticaz
![]()
Yapin gelin yapardim ederdim yok ws derdin olmadiysa kesecem bekle vb. Lflara gerek yok o zaman? Mete abiniz varken ws gelcektiniz bekleyin diodunuz noldu simdi 360derece ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim seti bilen biliyo o saydıklarından 1 tane bile yok peki bana da bir şeyler bul@xHamBeyLoRDx;Merak etme bazıları yolunu bulur bazıları oraya buraya durmadan gide gele bulur. Ayrıca kafama birilerini taksam emin ol önemli insanları takarim
@Certanes; Bizim derdimiz vs değil. Ve hiç bir zamanda olmadı. Bize ters gelen durum serverler birleştiği zaman elimizde büyüyen ortam yakalamaya çalışan insanların Şimdi bize diklenmesidirEmin ol vs atmak istesem itemleri mi senin gibi 3 bozma hp zeka yapardım
ayrıca yine senin gibi 8 zekalı bir Ejder yapar takilirdim. Yada senin gibi olmak istesem soyulan arkadaşıma yardım etmezdim
ama sakın şöyle bir düşünce içerisinde kalma. Yunus yardım etmiyor bana laf ediyor deme. Yunus ' kimin soydugunu bulduk. Gerekli işlemleri baslaticaz
![]()
hadi çok zevkli oluyor böyle bana da bir şeyler bul bakalım bana hp üretimi var sende mi diceksin merak ettim
:m08:Benim seti bilen biliyo o saydıklarından 1 tane bile yok peki bana da bir şeyler bulhadi çok zevkli oluyor böyle bana da bir şeyler bul bakalım bana hp üretimi var sende mi diceksin merak ettim
:m08:
Yazdiklariyla bile düşünmüş zaten nasil bunlar sağlam mantk yürütmüş fakat mantikli düşünce furkana ters olduğu için tutmadi

Furkan kolyem şöyle bak 500 hp 5 ninja saw desem ne der acaba :m08::m08:Yazdiklariyla bile düşünmüş zaten nasil bunlar sağlam mantk yürütmüş fakat mantikli düşünce furkana ters olduğu için tutmadi![]()

Furkan kolyem şöyle bak 500 hp 5 ninja saw desem ne der acaba :m08::m08:![]()
![]()
Furkana desen saman sav yap ölümsüz olursun yapar

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)