Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Korayla beni fazla kafana takma@Certanes; Evet Ely2 ve Ely1 birleşicek umuduyla yeni savaşcı set yapman mantıklıca.. Çünki setindeki bozma itemler ozaman işe yaramaz..
@xHamBeyLoRDx; Biz kendi aramızda kimseye gaz vermiyoruz. Ama Korayla seni bilemem..
İyi forumlar
Gaz vermiyorsunuzda verdiğiniz bisiler var mutlaka
si yolunuzu bulmussunuz
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Certanes; Evet Ely2 ve Ely1 birleşicek umuduyla yeni savaşcı set yapman mantıklıca.. Çünki setindeki bozma itemler ozaman işe yaramaz..
@xHamBeyLoRDx; Biz kendi aramızda kimseye gaz vermiyoruz. Ama Korayla seni bilemem..
İyi forumlar
Neden kaç aydır size ws davet ediyorum gelmiyosunuz ? yüreklenin cesaretlenin diye 4 avans veriyorum hepinize çokmu zor ws atmak video çekmek ?
@xHamBeyLoRDx;Merak etme bazıları yolunu bulur bazıları oraya buraya durmadan gide gele bulur. Ayrıca kafama birilerini taksam emin ol önemli insanları takarim
@Certanes; Bizim derdimiz vs değil. Ve hiç bir zamanda olmadı. Bize ters gelen durum serverler birleştiği zaman elimizde büyüyen ortam yakalamaya çalışan insanların Şimdi bize diklenmesidir
Emin ol vs atmak istesem itemleri mi senin gibi 3 bozma hp zeka yapardım
ayrıca yine senin gibi 8 zekalı bir Ejder yapar takilirdim. Yada senin gibi olmak istesem soyulan arkadaşıma yardım etmezdim
ama sakın şöyle bir düşünce içerisinde kalma. Yunus yardım etmiyor bana laf ediyor deme. Yunus ' kimin soydugunu bulduk. Gerekli işlemleri baslaticaz 

@Certanes; Bizim derdimiz vs değil. Ve hiç bir zamanda olmadı. Bize ters gelen durum serverler birleştiği zaman elimizde büyüyen ortam yakalamaya çalışan insanların Şimdi bize diklenmesidir
Emin ol vs atmak istesem itemleri mi senin gibi 3 bozma hp zeka yapardım
ayrıca yine senin gibi 8 zekalı bir Ejder yapar takilirdim. Yada senin gibi olmak istesem soyulan arkadaşıma yardım etmezdim
ama sakın şöyle bir düşünce içerisinde kalma. Yunus yardım etmiyor bana laf ediyor deme. Yunus ' kimin soydugunu bulduk. Gerekli işlemleri baslaticaz 
@xHamBeyLoRDx;Merak etme bazıları yolunu bulur bazıları oraya buraya durmadan gide gele bulur. Ayrıca kafama birilerini taksam emin ol önemli insanları takarim
@Certanes; Bizim derdimiz vs değil. Ve hiç bir zamanda olmadı. Bize ters gelen durum serverler birleştiği zaman elimizde büyüyen ortam yakalamaya çalışan insanların Şimdi bize diklenmesidirEmin ol vs atmak istesem itemleri mi senin gibi 3 bozma hp zeka yapardım
![]()
8 zekalı lanet ? 3 bozma ? Madem öyle diz bakalım setimden okadar eminsen ben kime setimi göstermişim ? Siz düşünün certanes nasıl böyle sağlam diye ama o dediklerini yap gel gene 4 avans vericem sıkıntı yok
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)