Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

TurkJojkTM 5 - 1 CeweL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@Certanes; Evet Ely2 ve Ely1 birleşicek umuduyla yeni savaşcı set yapman mantıklıca.. Çünki setindeki bozma itemler ozaman işe yaramaz..
@xHamBeyLoRDx; Biz kendi aramızda kimseye gaz vermiyoruz. Ama Korayla seni bilemem..

İyi forumlar
Korayla beni fazla kafana takma
Gaz vermiyorsunuzda verdiğiniz bisiler var mutlaka:rolleyes: si yolunuzu bulmussunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Certanes; Evet Ely2 ve Ely1 birleşicek umuduyla yeni savaşcı set yapman mantıklıca.. Çünki setindeki bozma itemler ozaman işe yaramaz..
@xHamBeyLoRDx; Biz kendi aramızda kimseye gaz vermiyoruz. Ama Korayla seni bilemem..

İyi forumlar

Neden kaç aydır size ws davet ediyorum gelmiyosunuz ? yüreklenin cesaretlenin diye 4 avans veriyorum hepinize çokmu zor ws atmak video çekmek ?

CeweL e enerji olmadığını kanıtlamak için açtım konuyu tartışma çıkardınız gidin özelden devam edin la :D
@kenkomako; kilitler misin konuyu

@xHamBeyLoRDx;Merak etme bazıları yolunu bulur bazıları oraya buraya durmadan gide gele bulur. Ayrıca kafama birilerini taksam emin ol önemli insanları takarim:)

@Certanes; Bizim derdimiz vs değil. Ve hiç bir zamanda olmadı. Bize ters gelen durum serverler birleştiği zaman elimizde büyüyen ortam yakalamaya çalışan insanların Şimdi bize diklenmesidir :) Emin ol vs atmak istesem itemleri mi senin gibi 3 bozma hp zeka yapardım :) ayrıca yine senin gibi 8 zekalı bir Ejder yapar takilirdim. Yada senin gibi olmak istesem soyulan arkadaşıma yardım etmezdim :) ama sakın şöyle bir düşünce içerisinde kalma. Yunus yardım etmiyor bana laf ediyor deme. Yunus ' kimin soydugunu bulduk. Gerekli işlemleri baslaticaz :)

@xHamBeyLoRDx;Merak etme bazıları yolunu bulur bazıları oraya buraya durmadan gide gele bulur. Ayrıca kafama birilerini taksam emin ol önemli insanları takarim:)

@Certanes; Bizim derdimiz vs değil. Ve hiç bir zamanda olmadı. Bize ters gelen durum serverler birleştiği zaman elimizde büyüyen ortam yakalamaya çalışan insanların Şimdi bize diklenmesidir :) Emin ol vs atmak istesem itemleri mi senin gibi 3 bozma hp zeka yapardım :) ayrıca yine senin gibi 8 zekalı bir Ejder yapar takilirdim. Yada senin gibi olmak istesem soyulan arkadaşıma yardım etmezdim :) ama sakın şöyle bir düşünce içerisinde kalma. Yunus yardım etmiyor bana laf ediyor deme. Yunus ' kimin soydugunu bulduk. Gerekli işlemleri baslaticaz :)

8 zekalı lanet ? 3 bozma ? Madem öyle diz bakalım setimden okadar eminsen ben kime setimi göstermişim ? Siz düşünün certanes nasıl böyle sağlam diye ama o dediklerini yap gel gene 4 avans vericem sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri