- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaşlar Benim bir sorunum var ,Tam tarihi hatırlamıyorum ama 2012 deydi sanırım o zamanlar nokia telefonumu kablo ile bilgisayara bağlayıp çevirmeli ağ ile ineternete bağlanıp 96 kbps de olsa saniyede 10-12 kb download da yapsa CrossFire oynayabiliyordum bilgisayarımda şükür iyi ping sorunuda olmuyordu ortalama 90-110 pingle oynuyordum sonra eve adsl çektik net bağladık sonra tekrar kapatmak zorunda kaldık bende tekrardan telimle bağlanmak istedim ama oyunu açtığımda bölümü filan seçtikden sonra oyuna girerken %50 de [connection has been delayed] hatası almaya başladım , başka bir telefon alıp onun mobil apsini kullanarak neti dağıtıp pcden wifi ile bağlandım oyuna girdim gayet iyi bir şekilde oynadım sorun olmadı sorum şu 2012 den beridir aynı net cebimde duruyor hızı filan herşeyi aynı ne oluyorda çevirmeli ağla bağlanmıyor da wifi ile bağlanıyor eskiden bağlanıyordu , wifi ile bağladığımda 54 mb yanlıs hatırlamıyorsam hız ile bağlandı yazıyor çevirmelide 921 kb max bağlanıyor , yani sorunum hızdan kaynaklanmıyordur benim tahminim sonuçda bu interneti turkcellden alıyorum aynı paket aynı net aynı hız 96 kbps , tekrardan nasıl bağlanabilirim bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim çokda sıkıldım açıkcası yeni bir nette almaya tıpa yemiyo
Varmıdır bu işin bir çözümü ey TÜRK gençliği ???
Varmıdır bu işin bir çözümü ey TÜRK gençliği ???- Katılım
- 8 Şub 2012
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
​gÜncellllllllll
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Yok mu cevap yav @ßyMesMes;
Belirli çözümler var bu hataya dair fakat onlar sende işe yaramıyor, ticket atmalısın.
- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
hani sözde sen bana ticket hazırlıcaktın ingilizce ne oldu bumu sözün ?ßyMesMes;17574970' Alıntı:Belirli çözümler var bu hataya dair fakat onlar sende işe yaramıyor, ticket atmalısın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)