kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Connection has been delayed

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hmustafa19

Level 5
TM Üye
Konular
67
Online süresi
58s
Reaksiyon Skoru
45
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Ben Böyle Bir Hata Alıyorum;

Arkadaşlar Ben Böyle Bir Hata Alıyorum;

Şimdi Şöyle Anlatayım, Ben Türkcellin sınırsız 1gb internetini kullanıyorum ve kota doldukdan sonra 96 kbps e düşüyor Ama Ne yalan söyleyim oyunda ping olarak pek fark etmiyor, Asıl Sorunuma Gelirsek Benim Nokia 6303i classic telefonumu Pc suitle modem olarak kullanıp internete bağlanıyorum yalnız CrossFire de kendi telefonumdan bağlanınca bu hatayı Veriyor ve oyuna girmiyor %50 de kalıp hata verriyor tam oyuna girerken, ama ne gariptir ki Arkadaşımın Telefonunu Modem olarak kullanınca takır takır oynatıyor sıkıntı vermiyor ping de 90-100 arası gayet rahat oluyor, arkadaşımın telefonu samsung modelini tam bilmiyorum ama ondada Mobil AP diye birşey var onu açınca interneti dağıtıyor bende Wifi ile kullanıyorum, Şu dikkatimi Çekti Benim Kendi Telefonumu Bağlanınca İnternet Hızı 921,6 kb den fazla yukarı çıkmıyor ki bunu ben ayarlıyormusum yapılandırmalardan en yükseği bu normali 115 kb ama arkadaşımın telefondan bağlanınca hızı inanılmaz derecede çok gösteriyor 50 mb nin üstündeydi tam hızı hatırlamıyor, Benim Tahminim Burada yazan hız yüzünden bu hatayı alıyorum Yani sonuç da hattaki internetin hızı belli türkcell 96 kbps den yukarı çıkaman diyo sınırlama var zaten ama niye telefonlarda böyle fark ediyor yani benim telefonumla bağlanınca orada yazan hızı daha fazla yükseltebilir miyim böyle bir proğram veya bir ayar varmıdır arkadaşlar Yardımcı Olursanız Sevinirim Çünkü Öğrenci adamız ADSL e verecek paramız yok :)

Neyse Şimdiden Çok Teşekkür Ederim ..

yokmu koskoca sitede yardım edecek birisi ?

bilgisayarın gücü yetmez uygun bir internet paketi al turkselden zaten crossfire fazla kota yemiyor çünkü bende vınn kullandım biliyorum bazen oyunun ortasında atıyordu kota bitince ama pc min özellikleri iyi

Nasıl yükseltiliyor ben bilmiyorum fakat bir telefoncuya ya da Turkcell Tim'e durumu anlatırsan tahminimce telefonunun net hızına bakıp sana yardımcı olabilirler.

ßyMesMes;16740219' Alıntı:
Nasıl yükseltiliyor ben bilmiyorum fakat bir telefoncuya ya da Turkcell Tim'e durumu anlatırsan tahminimce telefonunun net hızına bakıp sana yardımcı olabilirler.
Bak kardeşim galiba anlamadın beni :) şöle anlatayım benim sorunum şu, hani ağ bağlantılarımda görünen hız olayı varya işte orası benim sorunum, telefonum NOKİA 6303İ CLASSIC ve telefonumdan ancak çevirmeli bağlantı ile interneti bağlıyabiliyorum ve bunun hızıda 921,6 kb/s den fazla olmuyor ama hattımı alıp başka bir telefona takıp o telefondan hani telefonu modem yapma proğramları olurda wifi ile dağıtırsınya interneti (Mobil AP) diye geçiyor program bu proğramla interneti dağıttığımda telefona wifi ile bağlanmış oluyorum ve ağ bağlantılarımda görünen hız 56 mb hıza kadar çıkıyor ve oyuna rahatlıkla giriyorum hatta ping bile 80e kadar düşüyor ,
Yani düşün şimdi millet bu hıza şikayet ediyor çok yavaş diye 96kbps hıza ama ben 80 pingle oynuyorum , hani şu türkcellin sınırsız 1 gb paketi varya hani kota dolunca hız eşşek hızına düşüyor ben ondan bahsediyorum :D , benim istediğim şey benım telefondan da bu şekilde 56mb hıza ulaşabilirmiyim veya çevirmeli bağlantının hızını o şekilde ayarlaya bilirmiyim onu soruyorum ayarlarsam sıkıntı olmayacak bana bu konuda yardımcı olurmusun veya yardımcı olabilecek kişilere veya sayfalara yönlendirirmisin ???
@ßyMesMes;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri