Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

yardim ederseniz sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlcolCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sura savunmalı adamı kesıyormu?keskınlık suraya karsı çok özel bi item gerekmez.75 kılıç 10 sura olsa bile dayanabılırsın.
savaşçı bu konuda üstün el değişiyor kılıç 75 ise çift el etkılı oluyor.aynı zamanda 5 tane saldırı becerisi var ve bunlar yüksek atağa sahıp .
eğer bu zamana kadar söyledıklerıme ianamadı isen.
söyle yap
hesabına gir eline runık al becerilenın üstlerınde yazan sayıları oku ruh 10 11k yazıcaktır.sonra suraya gir parmak darbesine bak 7-8 k yazıkcak tır belki ozaman ikna olursun.

evet tükrde sura yok neden çünki atağı olmadı ğı için tek basına adama kesmıyor çok yüklü yarı insan ve sağlam ataklara sahıp olması gerekiyor. ben 65 lwl de g8 parmak darbesi ile 3.5 parmak atar iken +9 muho ile, adam +9peri ile g1 de 4.5 atar idi çevirme ile fark orda

Türkte beceri yok,büyü çözme zaten belirli aralıkta vuran skill. Beceri ile artmasını sağladığında 4k vurursun. Rakibinin durdurmak için yapabileceği tek şey 75 kılıç yapmak. Surayı 75 kılıç durduruyorsa savaşçı içinde aynı şey geçerli. 60 kılıçlı çarda da 75 kılıçlı çarda da sura daha iyi. Bu arada türkte düz 3-4k vuran büyülü silah gösterebilirim. Orda da artan atak sistemi ile artık büyülü silah çoğalıyor.

Türkte beceri yok,büyü çözme zaten belirli aralıkta vuran skill. Beceri ile artmasını sağladığında 4k vurursun. Rakibinin durdurmak için yapabileceği tek şey 75 kılıç yapmak. Surayı 75 kılıç durduruyorsa savaşçı içinde aynı şey geçerli. 60 kılıçlı çarda da 75 kılıçlı çarda da sura daha iyi. Bu arada türkte düz 3-4k vuran büyülü silah gösterebilirim. Orda da artan atak sistemi ile artık büyülü silah çoğalıyor.

sana nasıl anlatıcağımı bılemiyorum artık.
denedım diyorum 60 kılıc 40 karater savunmasında savascı üstün dedim olmadı...
çara damage denemesı yap ruh 20k atariken sura 13 k vuruyor dedim olmadı..(savunmalı hesapdada aynısı olucaktır. yanı boş hesap sadece aralarındaki atak farkını ap açık görmeni sağlar net gösteriyor)
inanmadın sana becerilerın üstündekı sayılar arasındakı kocamann farka bak dedim oyunada inanmadın.
savascı 75 kılıc 10 karaterde 11k atatar iken sura 7.5 k atıyor üstelık runık veya ejder fark etmeden savascıdan 4-5k az vuruyor dedim.gene olmadı.
şimd beni senın o bahsettğin surayı 99 lwl e kadar ben kastım.ben metin2 de 4 sene boyunca büyülü silah oynamış olarak söyledım. herkesın bildği şeyi sen hala bana kalmış itiraz ediyosun.keskinlik sura nın ATAĞII SAVASCIYA GÖRE AZZ. en kral sura türkde keskınlık. savacının yarısı kadar vuruyor. 150k atan savascı türkde var 70k atan sura varmı türkde bak bakayım.

son olarak sen nerelısın söylede ordan kız almıyalım.;)

Son düzenleme:
sana nasıl anlatıcağımı bılemiyorum artık.
denedım diyorum 60 kılıc 40 karater savunmasında savascı üstün dedim olmadı...
çara damage denemesı yap ruh 20k atariken sura 13 k vuruyor dedim olmadı..(savunmalı hesapdada aynısı olucaktır. yanı boş hesap sadece aralarındaki atak farkını ap açık görmeni sağlar net gösteriyor)
inanmadın sana becerilerın üstündekı sayılar arasındakı kocamann farka bak dedim oyunada inanmadın.
savascı 75 kılıc 10 karaterde 11k atatar iken sura 7.5 k atıyor üstelık runık veya ejder fark etmeden savascıdan 4-5k az vuruyor dedim.gene olmadı.
şimd beni senın o bahsettğin surayı 99 lwl e kadar ben kastım.ben metin2 de 4 sene boyunca büyülü silah oynamış olarak söyledım. herkesın bildği şeyi sen hala bana kalmış itiraz ediyosun.keskinlik sura nın ATAĞII SAVASCIYA GÖRE AZZ. en kral sura türkde keskınlık. savacının yarısı kadar vuruyor. 150k atan savascı türkde var 70k atan sura varmı türkde bak bakayım.

son olarak sen nerelısın söylede ordan kız almıyalım.;)

Bende sana şunu anlatamıyorum. Ben savaşçıdan çok vuruyor demedim. Savaşçıdan daha kolay adam keser dedim. 75 kılıç yapmadan suradan 4k yersin. Savaşçıdan 2k yiyoruz ama. Sana anlatmak istediğim karakter atağının beceriden az etkilediği. 20 bec üstü büyü hızlı ejder kritik ile karakter taşlarından daha iui vuracak onu anlatmak istiyorum. Büyü çözme zat3n fazla vuran skill değil. Ama az vurmuyor. Karakter taşla 1 defa 4k vurmak mı yoksa büyü hızı ile 3k 3k vurmak mı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri