farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

yardim ederseniz sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AlcolCash
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir adam taş olarak saman kritik soğutma bunlara soyledi

O adam gibi arkadaşım vardı.Hem şaman atağı hem yüksek becerisi hem yüksek zekası hem de büyü hızı vardı. Zaten 75 kılıç yada titan kullanmayan birine 4k çözme atılıyor. Büyü hızı ve kritikle sürekli çözme atarak rakibini kesebilirsin. Ancak itemlerinin çok iyi olması lazım.

O adam gibi arkadaşım vardı.Hem şaman atağı hem yüksek becerisi hem yüksek zekası hem de büyü hızı vardı. Zaten 75 kılıç yada titan kullanmayan birine 4k çözme atılıyor. Büyü hızı ve kritikle sürekli çözme atarak rakibini kesebilirsin. Ancak itemlerinin çok iyi olması lazım.

ataksız da olmuyor ki 75 kılıç 30 sura +titan ile sura çok pasif

Son düzenleme:
ataksız da olmuyor ki 75 kılıç 30 sura +titan ile sura çok pasif

Çözmeye atakdan çok beceri ve zeka etki ediyor. Onları yüksek tutunca atağa pek gerek kalmıyor. Silahın efsununda büyü hızı ve zeka varsa zaten çözme yükseliyor. Taşlara soğutma ve kritik getirince sürekli 4-8k çözme atar.

kast ettim çözme değildi.büyü çözmeyi büyü sav titan sura savunması ile 35 sura +titan +70 büyüde 21 beceri zekalı sura 3. k zor atıyor. kırık gelse bile 6 k tek bi skılle adam kesemez kast ettığım parmak darbesı ve ya ejderha dönüşü etksızı bi skıl oldu parmak ile 1.5k atıyor dönme ile 2 k bunu 75kılıc+35 sura ya vuruyor 100 atak ile sen atağıda düşürdüğünde sanırı 1k parmak 900 filanda ejderha dönüşü vurur tek çözme kalır oda artık kaç sanıyede 1 çözme onada kırık gelse 6 k 7 k 7 onu kast etmıstım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri