HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
60 kılıç 60 savaşçı olsun. Bide 60 kılıç 60 sura olsun. Savaşçı 3kyı göremiyor. Sura 4k atıyor. Çözmesi daha hızlı doluyor. Loncalıkla 1-1 wsde kimse birbirini kesemiyor zaten. Boş çarlarla konuşursak şaman düz 12k vuruyor o zaman. Bizim hedeflerimiz boş çarlar mı ? Savunmalı kişilerde savaşçı bir hiç. 75 kılıç dersen eğer, runikle kaç ruh atarsın ?
hayırrrr!!!
bu mesajı cittiye alarak denedım.
sonuç
60 kılıç 40 surada sura 3.5 pamak 3k dönüş 3.5 k çözme atariken (runık 60 savaşçı atağı ile )
savaşçı aynı değerde 60 kılıç 40 sav da +5k ruh+4k sidded+2.5 3k arası güçlü +2k darbe.(50 sura atak)
denenmış ve test edilmiştir.
sonuç aynı savunmada 8 k sura toplam damage (runik)
savaşçı zıhınsel 60 kılıç 40 sav da 14k toplam damage (runik)+10 atak suradan eksık.
bu söylediklerım 60 silah 40 karater savunması ile denenmiştir...savaşçı suradan atak yönünde üstün
aynı savunmada savaşçı atağı suradan daima yüksek.
sana kast ettığım boş çar davası keskınlık sura ile savaşçının arasındaki kocaman damage farkını göstermek di
beceri için geçerli söyledıklerım şaman düz vurusu beceri sınıfına girmiyor.
hala inanmıyomusun savaşçı zıhınselın atak yönünden keskınlık suradan üstün olduğuna ??
Son düzenleme:
hayırrrr!!!
bu mesajı cittiye alarak denedım.
sonuç
60 kılıç 40 surada sura 3.5 pamak 3k dönüş 3.5 k çözme atariken (runık 60 savaşçı atağı ile )
savaşçı aynı değerde 60 kılıç 40 sav da +5k ruh+4k sidded+2.5 3k arası güçlü +2k darbe.(50 sura atak)
denenmış ve test edilmiştir.
sonuç aynı savunmada 8 k sura toplam damage (runik)
savaşçı zıhınsel 60 kılıç 40 sav da 14k toplam damage (runik)+10 atak suradan eksık.
bu söylediklerım 60 silah 40 karater savunması ile denenmiştir...savaşçı suradan atak yönünde üstün
aynı savunmada savaşçı atağı suradan daima yüksek.
sana kast ettığım boş çar davası keskınlık sura ile savaşçının arasındaki kocaman damage farkını göstermek di
beceri için geçerli söyledıklerım şaman düz vurusu beceri sınıfına girmiyor.
hala inanmıyomusun savaşçı zıhınselın atak yönünden keskınlık suradan üstün olduğuna ??
Senin dediğin lafı hatırlatırım. Servere göre çar dizeceksin. Savaşçı daha fazla vuruyor ancak yüksek savunmalı serverde çözmeci daha iyi. Editli serverlere bak. Surayı 75 kılıç yapmadan durduramazsın. 75 kılıcın yoksa 3-4k yemeye mahkumsun. Suraya 75 kılıç savaşçıyada aynı etkiyi yapıyor. 75 kılıç olsun runikle en fazla kaç atabilirsin ? Bende titan kalkan var runikli savaşçı 2.5k vursun ejderli sura 3-4k aradaki fark bu.
Serverde en son oynanacak karakter savaşçı. Attığı 2-3k skil. Yediği 2-3k delici. Ama zevk meselesi oynuyoruz işte.
Senin dediğin lafı hatırlatırım. Servere göre çar dizeceksin. Savaşçı daha fazla vuruyor ancak yüksek savunmalı serverde çözmeci daha iyi. Editli serverlere bak. Surayı 75 kılıç yapmadan durduramazsın. 75 kılıcın yoksa 3-4k yemeye mahkumsun. Suraya 75 kılıç savaşçıyada aynı etkiyi yapıyor. 75 kılıç olsun runikle en fazla kaç atabilirsin ? Bende titan kalkan var runikli savaşçı 2.5k vursun ejderli sura 3-4k aradaki fark bu.
Serverde en son oynanacak karakter savaşçı. Attığı 2-3k skil. Yediği 2-3k delici. Ama zevk meselesi oynuyoruz işte.
o konuda hemfikiriz. fakat sana sunu demek istedim ben suanda 75 kılıç +30 surqada sura çok pasf kalıyor.
hanı ben sura oynadım metin2 de elym2 de de sorun su ben savunmasız adama 1 ruh atarım 20 k vurur keserım o sura 9 k dan fazla vurmuyor. sabitt atağı var ne çok yükseliyor ne cok düşüyor. sen bide atağı düşürdüğünde taşlarını aldığında sura zatn ataksız.bu sefer svunmasız adamı kesmek de bile zorlanırsın.
savaşçı oynuyorum evet dedğin gibi zevki ama alternatıfı var hanı senın 75 kılıcın olsun baktım ki olmuyor çift ele dönerım.böyle bi imkanım var surada bu yok sadece kılıç ve karater savunmasından ibaret
düşün metın2 de en az neden keskinlik sura var
o konuda hemfikiriz. fakat sana sunu demek istedim ben suanda 75 kılıç +30 surqada sura çok pasf kalıyor.
hanı ben sura oynadım metin2 de elym2 de de sorun su ben savunmasız adama 1 ruh atarım 20 k vurur keserım o sura 9 k dan fazla vurmuyor. sabitt atağı var ne çok yükseliyor ne cok düşüyor. sen bide atağı düşürdüğünde taşlarını aldığında sura zatn ataksız.bu sefer svunmasız adamı kesmek de bile zorlanırsın.
savaşçı oynuyorum evet dedğin gibi zevki ama alternatıfı var hanı senın 75 kılıcın olsun baktım ki olmuyor çift ele dönerım.böyle bi imkanım var surada bu yok sadece kılıç ve karater savunmasından ibaret
düşün metın2 de en az neden keskinlik sura var
Maksat savunmasız adamı değil savunmalı adamı kesmek. Türkte büyülü silah sura dizmek zor. Burada kolay. Türkte de var büyülü silahlar. Savunmasız adamı düz kesme olasılığı bile var suranın çok küçümsüyorsun. Kendini diğer karakterlere çıplak.bırakmadan çözmeyi engelleyemezsin.
Maksat savunmasız adamı değil savunmalı adamı kesmek. Türkte büyülü silah sura dizmek zor. Burada kolay. Türkte de var büyülü silahlar. Savunmasız adamı düz kesme olasılığı bile var suranın çok küçümsüyorsun. Kendini diğer karakterlere çıplak.bırakmadan çözmeyi engelleyemezsin.
sura savunmalı adamı kesıyormu?keskınlık suraya karsı çok özel bi item gerekmez.75 kılıç 10 sura olsa bile dayanabılırsın.
savaşçı bu konuda üstün el değişiyor kılıç 75 ise çift el etkılı oluyor.aynı zamanda 5 tane saldırı becerisi var ve bunlar yüksek atağa sahıp .
eğer bu zamana kadar söyledıklerıme ianamadı isen.
söyle yap
hesabına gir eline runık al becerilenın üstlerınde yazan sayıları oku ruh 10 11k yazıcaktır.sonra suraya gir parmak darbesine bak 7-8 k yazıkcak tır belki ozaman ikna olursun.
evet tükrde sura yok neden çünki atağı olmadı ğı için tek basına adama kesmıyor çok yüklü yarı insan ve sağlam ataklara sahıp olması gerekiyor. ben 65 lwl de g8 parmak darbesi ile 3.5 parmak atar iken +9 muho ile, adam +9peri ile g1 de 4.5 atar idi çevirme ile fark orda
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)