HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benim elimde şuan razer deadhadder 2013 mouse var
Şu crossfire de çalışan bi türlü makro bulamadım istediklerim aslında no recoil makrosu ve tek tuşla 3 ateş etme makrosu
Bilen varsa bi yardım edebiirmi zaten benim set full razer almak isteyen arkadaşlar paranız varsa eğer kıyın alın hiç pişman olmassınız
Şu crossfire de çalışan bi türlü makro bulamadım istediklerim aslında no recoil makrosu ve tek tuşla 3 ateş etme makrosu
Bilen varsa bi yardım edebiirmi zaten benim set full razer almak isteyen arkadaşlar paranız varsa eğer kıyın alın hiç pişman olmassınız
Benim elimde şuan razer deadhadder 2013 mouse var
Kardeş o mouse çok kötü benden söylemesi, benim arkadaşım ondan kullanıyodu ve parmağını ağır bir şekilde incitti! Sonra attı mouse'u. Sana önerim benimde çok memnum kaldığım arkadaşında memnun kaldığı usta gamerların kullandığı ve şuan dünyada en iyi gamer mouselarından biri seçilen mouseu öneriyorum :ka19: linki burda:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Umarım memnum kalırsın!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)