noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mouse hakkında bilgi almak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ifo159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 834

ifo159

Level 4
TM Üye
Konular
60
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Benim elimde şuan razer deadhadder 2013 mouse var
Şu crossfire de çalışan bi türlü makro bulamadım istediklerim aslında no recoil makrosu ve tek tuşla 3 ateş etme makrosu
Bilen varsa bi yardım edebiirmi zaten benim set full razer almak isteyen arkadaşlar paranız varsa eğer kıyın alın hiç pişman olmassınız

Benim elimde şuan razer deadhadder 2013 mouse var
Şu crossfire de çalışan bi türlü makro bulamadım istediklerim aslında no recoil makrosu ve tek tuşla 3 ateş etme makrosu
Bilen varsa bi yardım edebiirmi zaten benim set full razer almak isteyen arkadaşlar paranız varsa eğer kıyın alın hiç pişman olmassınız

Kardeş o mouse çok kötü benden söylemesi, benim arkadaşım ondan kullanıyodu ve parmağını ağır bir şekilde incitti! Sonra attı mouse'u. Sana önerim benimde çok memnum kaldığım arkadaşında memnun kaldığı usta gamerların kullandığı ve şuan dünyada en iyi gamer mouselarından biri seçilen mouseu öneriyorum :ka19: linki burda:

Umarım memnum kalırsın!

Razer macroları piyasada bende pek bulamıyorum tavsiyem oyunda yüksek rütbeli pro Türk oyunculara kullandığı macroları sorabilirsin nerden bulduklarını. Ben öyle bir çok macro elde ettim. Fakat senin mousuna uyumlu macro yok elimde..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri