- Konular
- 206
- Online süresi
- 2m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 333
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Ben Fatihbab34ââ¢
Daha önce yaptiğim bir güvenlik sisteminin,v2 versiyonunu yaptim.
- Sistem hesaba göre değil,karaktere göre şifre belirlenecektir.("Depo gibi 4 karakter için değil,her karakter için ayrı bir güvenlik şifresi belirlemeniz gerekir.")
- Sistem saatte 1 kez istenir.Sifre doğru girildiği tarihte süre başlar ve 1 saat sonra tekrar sizden şifre sorar(bir diğer seçenek oyundan çıktığında,tekrar oyuna girdiğinde istemesi.) 2 farkli seçenekte yaptim.
Bazı Sorular
- Bazi kişiler, marketi açtığında envanterde açilacaktir diyor.O Düşüncede olan kişilere şimdiden cevapliyayim;
Eğer şifresini girmediyse, shop açtığında tekrardan envanter şifresi karşılarına çıkacaktır.
- Bir diğer soru ise, envanteri açmadan yan çar açip öldüre öldüre zalim yapar,keser ve itemi yere düşüp envanterindeki itemleri alir diye bir şey söylendi.Cevapliyayim; Metin2'de karakter zalim olduğu zaman,sadece giydiği itemler düşebilir.Envanterindeki olan itemler düşmez.
- Bir diğer soru ise, ticaret acip karakterin parasini alir.Cevapliyayim;
Ben Fatihbab34ââ¢
Daha önce yaptiğim bir güvenlik sisteminin,v2 versiyonunu yaptim.
- Sistem hesaba göre değil,karaktere göre şifre belirlenecektir.("Depo gibi 4 karakter için değil,her karakter için ayrı bir güvenlik şifresi belirlemeniz gerekir.")
- Sistem saatte 1 kez istenir.Sifre doğru girildiği tarihte süre başlar ve 1 saat sonra tekrar sizden şifre sorar(bir diğer seçenek oyundan çıktığında,tekrar oyuna girdiğinde istemesi.) 2 farkli seçenekte yaptim.
Bazı Sorular
- Bazi kişiler, marketi açtığında envanterde açilacaktir diyor.O Düşüncede olan kişilere şimdiden cevapliyayim;
Eğer şifresini girmediyse, shop açtığında tekrardan envanter şifresi karşılarına çıkacaktır.
- Bir diğer soru ise, envanteri açmadan yan çar açip öldüre öldüre zalim yapar,keser ve itemi yere düşüp envanterindeki itemleri alir diye bir şey söylendi.Cevapliyayim; Metin2'de karakter zalim olduğu zaman,sadece giydiği itemler düşebilir.Envanterindeki olan itemler düşmez.
- Bir diğer soru ise, ticaret acip karakterin parasini alir.Cevapliyayim;
Sistemde, eğer karakter şifresini girmemiş ise ticaret ekranında para koyma bölümü açılmaz.Ve ticaret otomatikmen kapanir.
Değerli yorumlarinizi bekliyorum 
Video;
(" Tost makinası ile çektim kusura bakmayin
")
------------------------------------
KFWorks© | Python,Lua - By Fatihbab34ââ¢
KFWorks© | 3DModel,Map - By Khafkefââ¢

Video;
(" Tost makinası ile çektim kusura bakmayin
")------------------------------------
KFWorks© | Python,Lua - By Fatihbab34ââ¢
KFWorks© | 3DModel,Map - By Khafkefââ¢
Son düzenleme:
- Konular
- 206
- Online süresi
- 2m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 333
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
# Güncel
- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,143
- DevLira
- 0
Sistem başarılı fakat saat başı olayı kötü sanki herkes sürekli şifre girmek istemez güvenli bilgisayar gibi bi sistem daha olursa daha iyi olabilir paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 206
- Online süresi
- 2m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 333
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Sistem başarılı fakat saat başı olayı kötü sanki herkes sürekli şifre girmek istemez güvenli bilgisayar gibi bi sistem daha olursa daha iyi olabilir paylaşım için teşekkürler.
Bence saatte 1 kez girmeleri oyunculari çok yoracağini sanmıyorum.Sonuçta saatte bazıları kaç kez depoya giriyor.Bunuda girebilir

Ama tabi güvenli bilgisayar ile o ip de şifre istememesini yapacağim ek olarak iyi olabilir teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)