InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

[Python]Güvenlik Sistemi V2.0 | By Fatihbab34™

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihbab34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

fatihbab34

Level 7
TM Üye
Konular
206
Online süresi
2m 23s
Reaksiyon Skoru
333
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 17 Gün
Başarım Puanı
144
MmoLira
13
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.
Ben Fatihbab34â„¢

Daha önce yaptiğim bir güvenlik sisteminin,v2 versiyonunu yaptim.

- Sistem hesaba göre değil,karaktere göre şifre belirlenecektir.("Depo gibi 4 karakter için değil,her karakter için ayrı bir güvenlik şifresi belirlemeniz gerekir.")

- Sistem saatte 1 kez istenir.Sifre doğru girildiği tarihte süre başlar ve 1 saat sonra tekrar sizden şifre sorar(bir diğer seçenek oyundan çıktığında,tekrar oyuna girdiğinde istemesi.) 2 farkli seçenekte yaptim.

Bazı Sorular

- Bazi kişiler, marketi açtığında envanterde açilacaktir diyor.O Düşüncede olan kişilere şimdiden cevapliyayim;
Eğer şifresini girmediyse, shop açtığında tekrardan envanter şifresi karşılarına çıkacaktır.

- Bir diğer soru ise, envanteri açmadan yan çar açip öldüre öldüre zalim yapar,keser ve itemi yere düşüp envanterindeki itemleri alir diye bir şey söylendi.Cevapliyayim; Metin2'de karakter zalim olduğu zaman,sadece giydiği itemler düşebilir.Envanterindeki olan itemler düşmez.

- Bir diğer soru ise, ticaret acip karakterin parasini alir.Cevapliyayim;​
Sistemde, eğer karakter şifresini girmemiş ise ticaret ekranında para koyma bölümü açılmaz.Ve ticaret otomatikmen kapanir.​

Değerli yorumlarinizi bekliyorum :)

Video;

(" Tost makinası ile çektim kusura bakmayin :) ")

------------------------------------

KFWorks© | Python,Lua - By Fatihbab34â„¢
KFWorks© | 3DModel,Map - By Khafkefâ„¢

------------------------------------​

Son düzenleme:
Sistem başarılı fakat saat başı olayı kötü sanki herkes sürekli şifre girmek istemez güvenli bilgisayar gibi bi sistem daha olursa daha iyi olabilir paylaşım için teşekkürler.

Sistem başarılı fakat saat başı olayı kötü sanki herkes sürekli şifre girmek istemez güvenli bilgisayar gibi bi sistem daha olursa daha iyi olabilir paylaşım için teşekkürler.

Bence saatte 1 kez girmeleri oyunculari çok yoracağini sanmıyorum.Sonuçta saatte bazıları kaç kez depoya giriyor.Bunuda girebilir :)
Ama tabi güvenli bilgisayar ile o ip de şifre istememesini yapacağim ek olarak iyi olabilir teşekkürler :)

güzel olmuş bence

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri