Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Kurt Angle WWE ye dönüyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 485

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hi-res-ea966f296dfd1b3ab1d3f77e4bfa0466_crop_north.jpg

John sciulli / Getty Images
Açı haberlere göre, WWE dönmek istiyor.

93.3K
Okur

240
Yorumlar

Ile TNA havada gelecekteki kadar, dönüşü müzakere bildirildi istekli WWE Vince McMahon yıldızı şirket ile başka bir atış vererek ilgileniyor -but?
Dave başına Peki, Meltzer bu haftaki (aboneler okunur) içinde , WWE patron şiddetle son zamanlarda yönetime uzanarak güreşçi rağmen, Açı getirerek aykırıdır.
Açı adım çalışıyor WWE programa benzer olacak bir anlaşma üzerindeMichaels o büyük gösterileri ve sınırlı tarihleri ​​çalıştı şirketi ile yaptığı son yıllarında yaptı. Biz söyleyebilirim iyi olarak, WWE fazla ilgi göstermedi.Daha önce de belirtildiği gibi, geçmişte, Vince McMahon Angle'ı getirme fikri son derece negatif olmuştur.
Birçok Açı hayranları bu haber ile hayal kırıklığına karşın, tamamen sürpriz olamaz. Sharknado 2 yıldız son birkaç üzerinde çeşitli boyun problemleri ve yaralanmalar ile engel olmuştur yıldır-hiçbir McMahon bile sınırlı bir program, onu imzalamak ve tekrar ringe koymak istemiyor merak ediyorum.
Ancak, ben sanmıyorum WWE herhangi bir sıfatla yıldızı kullanarak ekarte edilmelidir.
Neden tekrar sözleşme altında onu alamadım? Sadece şirket böylece herkes bekliyordu ki ona büyük DVD profil set yapmak nihayet edebilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri