HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar uygun fiyata kraliyetli dizili sağlam çar alınır fiyat uygun olsun lütfen arkadasım mukkemmel bir çarı 180TL ye aldı çar inanılmazdı İZMİR de oturuyorum eğer bir yolu varsa satmak isteyenler ulaşsınlar lütfen buraya yazabilirler..

Ne kadar acaba kardesm Uygun bısıler soylersen ciddi alıcıyım buluşuruz falan
Arkadaşlar uygun fiyata kraliyetli dizili sağlam çar alınır fiyat uygun olsun lütfen arkadasım mukkemmel bir çarı 180TL ye aldı çar inanılmazdı İZMİR de oturuyorum eğer bir yolu varsa satmak isteyenler ulaşsınlar lütfen buraya yazabilirler..![]()
180 TL'ye mükemmel bir char almak imkansız gibi bir şey tabii herkesin mükemmeli farklıdır. Şuan serverde bir kraliyetin nakit fiyatı 75 TL dizili mükemmel bir char 180-200 TL olması imkansız ama sana yetecek derece bir char bulabilirsin umarım. İyi forumlar.
Eyvallah arkadasım buldu kardesm ızmır ıcıydı 1 saatlık falan yol mesafesıyle takasladılar biyolog full kralıyetlı car b krolar 105 sılahlar ıc ıtemler falan vardı carın ısmını vermeyecegım sizede iyi forumlar paraya ıhtıyacı olan oluyor veya baska bısı satılıyor bende öyle bısı olursa alıcıyım onu yazdım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)