- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,113
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
psd alıntı diye belirttimde milletin yararlanacağı konuyu açmak ne zamandan beri flood oluyo hacı? floodun anlamını söyleyeyim sürekli aynı yorumu aynı konuyu açsam eyvallah.ayrıca cmd ile açılmayan bi login ekranı göster bana? eminim bunu ben değilde başka biri yapsa 50 liraya okuturdu.TASARIM ( TASARIMA ALINTI DEMİŞSİN ZATEN ) "ALT KODLAR "ALMANDIR . DEĞİŞENLER SADECE BUTON EKLENMESİ VE LOGO YAZI YERİNE RESİM KATMASIBUNA RAĞMEN EMEK HIRSIZLIĞI VB OLMASIN DİYE TGA'YA VECTOR YAZMIŞSIN
VE HEX EDİTÖR .EİX KODLARI İLE OYNAMA YAPILDIĞI İÇİN ETERNEXUS AÇMAMAKTA
FAZLA ABARTMIŞSIN
![]()
LİNK :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BURADA PAYLAŞILMIŞ AMA "This is not actual size."
İNDİRME LİNKİ EDİTLENMİŞ BÜYÜK İHTİMAL VİRÜS TOTAL DOSYA BOYUT VE İSİM EŞLEŞMEMİŞ VB 'DİR .
BUDA HD RESİM :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
YORUM ATMAMIN SEBEBİ . PAYLAŞTIĞIN TÜM AMA TÜM KONULAR ALMAN VE KENDİ YAPTIĞIN EMEK VERDİĞİN MAXİMUM 1-2 TANE BUNA RAĞMEN NE BİR ALINTI YAZIYORSUN NEDE BİŞEY VE ALMAN OLAN ŞEYLERİ ARD ARDA DİREKMEN (3D TASARIMLAR İÇİN) DDS VB OLARAK ATIYORSUN BÖLÜMDEKİ DİĞER HİTLER SENN KONULAR YÜZÜNDEN AŞŞAĞI İNİYOR . VE KONULARININ HEPSİ +30 MAX +400 ARASI HİT . ARD ARDA KONU AÇIPTA YORUM ATIYORSUN BİRDE POST KASMIŞ OLUYORSUN . ADMİNLER BUNUN FARKINDA DEYİL .
AMACIM KONUYU BALTALAMAK VB DEİLDİR . SADECE DÜŞÜNCEMDİR .
TEŞEKKÜRLER
İYİ FORUMLAR .
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
psd alıntı diye belirttimde milletin yararlanacağı konuyu açmak ne zamandan beri flood oluyo hacı? Floodun anlamını söyleyeyim sürekli aynı yorumu aynı konuyu açsam eyvallah.ayrıca cmd ile açılmayan bi login ekranı göster bana? Eminim bunu ben değilde başka biri yapsa 50 liraya okuturdu.
psd alinti olduĞunu bende yazdim zaten sadece alt yapi alinti dedİm
ayrica flood demedİm post dedİm ve dedİĞİm gİbİ aÇtiĞin konular hepsİ hemen hemen anlatimsiz %80 lİk bİr orani İŞe yarayan konularda alta İnİyor senden rİcam anlatimsiz konulari aÇma
bak bu konuda anlatim eklemİŞsİn eyw gÜzel
ama dİĞerlerİndede lazim 
- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,113
- DevLira
- 0
güncel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)