ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Login interface Face,youtube,site butonlu özel - Vector

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 111
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

alıntı yapmışsın bari alıntı yaptığın konunun linkini de ekle

bu login daha oncede paylaşıldı

ayıp ayıp sen tam bir emek hırsızısın

sizin gibiler yüzünden emekler ziyan oluyor

kardeşim yukarıdaki yazdıklarım sadece şakaydı :D valla şakaydı :D

nasıl zoruna gitmiştir :D

asıl yoruma geçersek
--------------------------
emeğin için teşekkürler

serverime ekliyorum birazdan foto atarım

Adsz32ab9.jpg

beyaz kara işine aldığım yazıyı nasıl değiştiricez ?
değiştiremezsin onu koymasam ben kodladım diye ortalıkta gezicekler buda üzücü kusura bakma :( zaten aşırı derecede küçük yaptım

değiştiremezsin onu koymasam ben kodladım diye ortalıkta gezicekler buda üzücü kusura bakma :( zaten aşırı derecede küçük yaptım

tamam birader benim serverimin senin nick ine layik değilde ondan nasıl değiştiriceğimi sormuştum :)

tamam birader benim serverimin senin nick ine layik değilde ondan nasıl değiştiriceğimi sormuştum :)
server isminin pngsini özelden at yazısı kaldırıp server ismi eklerim sorun degil maksat boş durmasın

TASARIM ( TASARIMA ALINTI DEMİŞSİN ZATEN ) "ALT KODLAR "ALMANDIR . DEĞİŞENLER SADECE BUTON EKLENMESİ VE LOGO YAZI YERİNE RESİM KATMASI :) BUNA RAĞMEN EMEK HIRSIZLIĞI VB OLMASIN DİYE TGA'YA VECTOR YAZMIŞSIN :) VE HEX EDİTÖR .EİX KODLARI İLE OYNAMA YAPILDIĞI İÇİN ETERNEXUS AÇMAMAKTA :) FAZLA ABARTMIŞSIN :)

LİNK :

BURADA PAYLAŞILMIŞ AMA "This is not actual size."
İNDİRME LİNKİ EDİTLENMİŞ BÜYÜK İHTİMAL VİRÜS TOTAL DOSYA BOYUT VE İSİM EŞLEŞMEMİŞ VB 'DİR .

BUDA HD RESİM :

YORUM ATMAMIN SEBEBİ . PAYLAŞTIĞIN TÜM AMA TÜM KONULAR ALMAN VE KENDİ YAPTIĞIN EMEK VERDİĞİN MAXİMUM 1-2 TANE BUNA RAĞMEN NE BİR ALINTI YAZIYORSUN NEDE BİŞEY VE ALMAN OLAN ŞEYLERİ ARD ARDA DİREKMEN (3D TASARIMLAR İÇİN) DDS VB OLARAK ATIYORSUN BÖLÜMDEKİ DİĞER HİTLER SENN KONULAR YÜZÜNDEN AŞŞAĞI İNİYOR . VE KONULARININ HEPSİ +30 MAX +400 ARASI HİT . ARD ARDA KONU AÇIPTA YORUM ATIYORSUN BİRDE POST KASMIŞ OLUYORSUN . ADMİNLER BUNUN FARKINDA DEYİL .

AMACIM KONUYU BALTALAMAK VB DEİLDİR . SADECE DÜŞÜNCEMDİR .

TEŞEKKÜRLER

İYİ FORUMLAR .

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri