HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gereksiz konulara bile mesaj atan yöneticeler bu konuyu neden görmezden geliyor acaba.
o kolye 1300tlık ıteme gıttı kardesım hobala 4000t verdı vermedı ona tksla acıta saatı zaten 5000tye car dızemesın cok saglam sıtıyorsan suan dahada fazla eskıden bıle 5000 ı gecerdı cok ıyı bır car ıstıyorsan tabı
ama portofıno yanglar duserse fıyatlarda dusucektır bır secenek tabıkı
o kolye ve fiyatı üzerinden benle tartısmaya girme istersen Hatır ile o rakama Satılmış bir item .
4000 t teklıfı bı samet vermedı Bizim sundugumuz teklıfde 3.5 - 4 t değerindeydi. Cok bilmişlik yapma bence bu konuda daha fazla .
o kolye ve fiyatı üzerinden benle tartısmaya girme istersen Hatır ile o rakama Satılmış bir item .
4000 t teklıfı bı samet vermedı Bizim sundugumuz teklıfde 3.5 - 4 t değerindeydi. Cok bilmişlik yapma bence bu konuda daha fazla .
merak etme sen ben baya bılyıorum kolyeyıde nasıl satıldıgınıda senınde 3500 4000t veremıycegını bılıyorum uzatmaya degmez 4000tlık tek teklıfı hobala yaptı gerısı bos ama o alamadı nasıl alamadıgıda malumdur
merak etme sen ben baya bılyıorum kolyeyıde nasıl satıldıgınıda senınde 3500 4000t veremıycegını bılıyorum uzatmaya degmez 4000tlık
tek teklıfı hobala yaptı gerısı bos ama o alamadı nasıl alamadıgıda malumdur
Sen kımsın kı benım neye ne kadar verıp vermeyeceğımı sorguluyorsun. Ben Çaça yıda bılırım sametide bılırım kım nıye boş şişik teklıf yapıyor onuda bılırım Senın adın ne kı sen buradan ötüyon bana Gel Oyunda öt . Yada Oyunda canını fazla yaktıkda buradan ıcındekılerı dışarı atma![]()
Sırf pıyasada sılah yok dıye 1200 t sılaha para vermış birisiyim ben sen kımsın Nick ver oyunda öt .
merak etme sen ben baya bılyıorum kolyeyıde nasıl satıldıgınıda senınde 3500 4000t veremıycegını bılıyorum uzatmaya degmez 4000tlık tek teklıfı hobala yaptı gerısı bos ama o alamadı nasıl alamadıgıda malumdur
BEYLER KOLYE HAKKINDA KI TARTISMANIZI GÖRÜP UFAK Bİ SÖZ İSTİYORUM.
KOLYEYE +4000 geldığı doğrudur.en fazla 4.3 geldı.he neden öyle bi kolye ile takas ettığımı sorarsanız.hatır işi olduğunu size söyledım mirala summertime dorğdur bana yaklaşık 4200lik item vermiştir.
HERSEY PARA İÇİN DEĞİL, EN AZINDAN BENIM İÇİN .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)