Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Uyari...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu güzel fakat ben kaç senelik oyuncuyum halen mesela kask ve ayakkabı dönüşümleri gelmedi buraya .
M2-trde böyleydi turkmmo m2-tr birleşti yine aynısı hep ilgisizler.Kostüm ve şaça efsunlu yarı insan savunma yada ne bileyim
başka şeyler getirdiler oyunda kostümsüz yüksek lvl adam yok nerdeyse ölmemeleri normal bide şarap olayı var 200 m mi ne
bu o adamlara koymaz zaten :) onun için.İlk önce kostüm ve şaç savunma ataklı bu itemler kalkmalı şarap 1 t olmalı .
Ayakkabı ve kask dönüşmeli .Para biraz daha zor kasılmalı.Envatere para gelmemeli.Günde 2-3 saatte 10 t para kasmak mümkün.
Ondan piyasa pahalı.Bide bi kostüme adam 100 t istiyor.Normal şartlarda 150 t ye rahat şekilde çar dizilirken şimdi bu parayla
sadece orta derece bi zırh alırsın .Bide kahramanlık ödülünün lvli yüksek .Normal bi oyuna yeni başlayan bi oyuncu
110 lvle kasması için hep kasılmalık itemleri dizmesi gerek.110 lvle kasmakla işte bitmiyor.Kahramanlık ödülü
varken 1 tye değiştirme veya arttırma alıyorduk şimdi en ucuzu 3 t .105 lvl silahları piyasayıda bozdu iyicene.En dandik silahlar
150 t den pahalı 105 lvllerin.Yeni başlayan oyuncu 150 t yi ne ara kasacak ? hiç düşünen yok.Adam kayıt olup oyuna bakıyor
oyun sonu yapıp oyundan çıkıp oyunu siliyor böyle oyunu oynamaz tabi normal bi şey.

Son düzenleme:
Çok doğrusun kardeşim oyundaki arzalar cok fazla gercekten. yeni maplar ve kostüm sacmalıgından sonra gelen yeni savunmalar oyun dengesini bozdu ve aynı zamanda artık bunu demeye calısıyorum bende. 90 level silahıyla skil atıyorsun islemiyor . böyle sacmalık olmaz. editsiz serverdeyiz ama editli gibi oynuyoruz. Oyun fiyatları ucuk durumda. Düzeltilmezse kış aylarına kadar oyunda oyuncu kalmayacaktır.

Çok doğrusun kardeşim oyundaki arzalar cok fazla gercekten. yeni maplar ve kostüm sacmalıgından sonra gelen yeni savunmalar oyun dengesini bozdu ve aynı zamanda artık bunu demeye calısıyorum bende. 90 level silahıyla skil atıyorsun islemiyor . böyle sacmalık olmaz. editsiz serverdeyiz ama editli gibi oynuyoruz. Oyun fiyatları ucuk durumda. Düzeltilmezse kış aylarına kadar oyunda oyuncu kalmayacaktır.
Bu serverda savunmalar ve ataklar düzgün bir şekilde olmadıki hiç :)
ELY3 için bahsediyorum.
Fiyatların uçukluğu şuan oyunda çok yoğunluk var kış ayına göre adamlar fiyatları şişirince piyasası artıyor ve dediğiniz gibi yeni gelen kostüm olayı birde yere düşen para direkt envantere gelme olayı piyasayı uçurdu.
Kış ayına gelince ise gene en kötü silah tahminimce 100t civarı olacak. Okula giden birisi gelip burda saatlerce para biriktirip bir çar dizmesi için her gün 2 saatten hesaplasak bile bu adam ayda 240-250 t civarı para kasar. Bu paraya ancak kendine bir silah alabilir geriye kalan 15 büyülü yada 10 yarılı başlıklar 15 savunmalı kostümler beta zırhları falan yalan oldu :).

Ayrıca madem oyunun güvenlik seviyesini arttırmak için elinden geleni yapıyorsun. Oyunda karakter satışı yasak değil.Mesela boş ama kraliyetli bir çarı satmak yada almak isteyen adamlardan birinin hırsızlık yapması çok çok yüksek ihtimalde. Kraliyet zırhları ticarete koyulsa eğer adamlar "ilk kim vercek" demezde fiyatta anlaşıp direkt ticaretten satmış olur. Bir nebzede olsa güvenlikte gelişme göstermiş olursunuz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri