HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm Arkadaşlar ve Ağabeylerim Peki Ben Şunu Merak Ediyorum Adam Filese Onca Emek Versinde Neden ücretsiz
versin bu zamandan menfaatsiz bişi olmuyor biliyorsunuz utku kardeşimiz neden böyle bir iylik yapıyor halbuki bazıları onu azarladı bile
neden bedava böyle güzel bir filesi veriyor ben bi türlü anlamadım bence bunda bir bit yeniği var
kolay kolay güven olmuyor bilişime satmak varken neden ücretsizzzzz
versin bu zamandan menfaatsiz bişi olmuyor biliyorsunuz utku kardeşimiz neden böyle bir iylik yapıyor halbuki bazıları onu azarladı bile
neden bedava böyle güzel bir filesi veriyor ben bi türlü anlamadım bence bunda bir bit yeniği var
Selamun Aleyküm Arkadaşlar ve Ağabeylerim Peki Ben Şunu Merak Ediyorum Adam Filese Onca Emek Versinde Neden ücretsiz
Ben Kullandım V1-V2 İkiside Sorunsuz Hem Zaten Bir Aralar Ücretliydi İllaki Ücretsiz Diye İçinde Bir iş Olmak Zorundada Değildir Zaten. Ben Sorunsuzca İkisinide Kullandım Memnunum Zaten İçinde Bir İş Olsa Kullanılmazdı. Okadar Kişi Kullanıyor Ve Hepside Memnun Hatta 1-2 Bilişiminde Kullandığını Gördüm Neyse İyi Forumlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)