Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Utku Kalender V2 Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan utkukalender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 362
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gençler packin içindeki indexi Açın Sonra orda 4x7xengel gibisinden birşey görüceksiniz onu silin Sildkten sonra packin içinden 4x7x engel i silin sonra miles kısmındaki mssdspb.flt bu dosyayı silin Sonra Deneyin Virüs Varmı Yokmu Filesde Virüs Yok bu /x 4x engeli.Ayrıca farkındaysan ufuktemur.exe diyo :D Ufuktemur.com.tr deki 7x4x engeli bu ordan aldım Ben malmıyımda irüs koycam adını ufuktemur koycam utkukalender koyarım Son Olarakda Ufuktemura Bildirdim şuan offline online olunca Kendiside Bir açıklama yapar.

exe ' de virüsler var onları nasıl kaldıracaz ?

Gençler packin içindeki indexi Açın Sonra orda 4x7xengel gibisinden birşey görüceksiniz onu silin Sildkten sonra packin içinden 4x7x engel i silin sonra miles kısmındaki mssdspb.flt bu dosyayı silin Sonra Deneyin Virüs Varmı Yokmu Filesde Virüs Yok bu /x 4x engeli.Ayrıca farkındaysan ufuktemur.exe diyo :D Ufuktemur.com.tr deki 7x4x engeli bu ordan aldım Ben malmıyımda irüs koycam adını ufuktemur koycam utkukalender koyarım Son Olarakda Ufuktemura Bildirdim şuan offline online olunca Kendiside Bir açıklama yapar.
Vayy vayy vayyyy adam cliente casus yazılım yerleştirdiğini hiç bir zaman söylemeyecek heralde :)
Sen kendini hep suçsuz olarak göster tamam mı :)
C:\Users\KullaniciAdi\AppData\Local\Temp\ klasörüne yerleşen metin2.exe nedir peki :)
Oda 4x-7x koruması dimi :)
Şimdi onada bir bahane bulur arkadaş sonuçta cliente virüs yerleştirdiğini kabullenmeyecek :D

Vayy vayy vayyyy adam cliente casus yazılım yerleştirdiğini hiç bir zaman söylemeyecek heralde :)
Sen kendini hep suçsuz olarak göster tamam mı :)
C:\Users\KullaniciAdi\AppData\Local\Temp\ klasörüne yerleşen metin2.exe nedir peki :)
Oda 4x-7x koruması dimi :)
Şimdi onada bir bahane bulur arkadaş sonuçta cliente virüs yerleştirdiğini kabullenmeyecek :D

Yahu Arkadaşım Bak GÜzel Kardeşim Sana Konu Linki Atıcam Üşenme Packine Yap Tamammı Aynı Hatayı Sendede vericek Ama 7x engelin olucak bak bak bu korumayı yap aynı ufuktemur.exeyi dediklerinin aynısı görüceksin ben bu korumayı yaptım diyorum anlatamıyorum sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri