HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Utku Kalender adlı arkadaşımız sözde virüssüz temiz bir files yapmış 
İlk bakışta fileste mysqlda falan sorun yok evet.
Bizim uyanık arkadaşımız cliente trojen gömmüş
( Yani keylogger, rat vb. )
Sakın ne filesi nede clienti kurmayın ne exeden giriş yapın nede server filesi kurun.
Clientten giriş yaptıktan hemen sonra virüs bilgisayarın C:\Users\KullaniciAdi\AppData\Local\Temp\ bölümüne "metin2.exe" olarak yerleşiyor.
Onunlada yetmediği gibi arkadaş bide site üzerinden virüs gönderiyor size
Sitede bu:
Bu virüsler bilgisayarınıza ne gibi zararlar verir hemen açıklayayım ...
Sizin tüm kayıtlı şifrelerinizi girdiğiniz şifrelerinizi arkadaş görür.
Sizin klavyede bastığınız her tuş kayıtlı tüm şifreleriniz falan arkadaşa ya e-mail ile ya da ftp ile gönderilir.
Böyle kişiliklere lütfen asla kanmayın.
Benim gibileri turkmmo'da oldukça bu arkadaşlar burada barınamayacak !
Lütfen adminler, moderatörler gereğini yapsın.
İyi forumlar ...

Bizim uyanık arkadaşımız cliente trojen gömmüş
( Yani keylogger, rat vb. )Sakın ne filesi nede clienti kurmayın ne exeden giriş yapın nede server filesi kurun.
Clientten giriş yaptıktan hemen sonra virüs bilgisayarın C:\Users\KullaniciAdi\AppData\Local\Temp\ bölümüne "metin2.exe" olarak yerleşiyor.

Sitede bu:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu "ufuktemur.exe" de yukarıdaki "metin2.exe" ile aynı işlevi gören virüstür.Bu virüsler bilgisayarınıza ne gibi zararlar verir hemen açıklayayım ...
Sizin klavyede bastığınız her tuş kayıtlı tüm şifreleriniz falan arkadaşa ya e-mail ile ya da ftp ile gönderilir.
İyi forumlar ...
Arkadaşlar Utku Kalender adlı arkadaşımız sözde virüssüz temiz bir files yapmış
Bizim uyanık arkadaşımız cliente trojen gömmüş( Yani keylogger, rat vb. )
Sakın ne filesi nede clienti kurmayın ne exeden giriş yapın nede server filesi kurun.
Sitede bu:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu "ufuktemur.exe" de yukarıdaki "metin2.exe" ile aynı işlevi gören virüstür.
Bu virüsler bilgisayarınıza ne gibi zararlar verir hemen açıklayayım ...
İyi forumlar ...
Merhabalar İlk Önce
O Dediğim Şey Ufuktemur.com.tr Den alınmıştır ve 7x 4x korumasıdır yeni Sürüm 4x ve 7x açılmaz Şahsen Kendisinede sorabilirsin Kötü Yazılım Değildir Anllatığın Şeylerin Hiçbiri Olmaz Kısaca
Ayrıca Exede virüs yok oyun açılınca 4x 7x aktif oluyor.Exeyi tarattır virüs bulamazsın.Oyun açıldıktan sonra 4x 7x engeli geliyor O Virüs Kötü Yazılım deil Birşeyi Bilde GEl. Beni BU forumda tanıyan tanıyor.
Son düzenleme:
Merhabalar İlk Önce
O Dediğim Şey Ufuktemur.com.tr Den alınmıştır ve 7x 4x korumasıdır yeni Sürüm 4x ve 7x açılmaz Şahsen Kendisinede sorabilirsin Kötü Yazılım Değildir Anllatığın Şeylerin Hiçbiri Olmaz KısacaAyrıca Exede virüs yok oyun açılınca 4x 7x aktif oluyor.Exeyi tarattır virüs bulamazsın.Oyun açıldıktan sonra 4x 7x engeli geliyor O Virüs Kötü Yazılım deil Birşeyi Bilde GEl. Beni BU forumda tanıyan tanıyor.
Bunlar ne ?
Tam Ekran :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar kesinlikle bu arkadaşa inanmayın.Merhabalar İlk Önce
O Dediğim Şey Ufuktemur.com.tr Den alınmıştır ve 7x 4x korumasıdır yeni Sürüm 4x ve 7x açılmaz Şahsen Kendisinede sorabilirsin Kötü Yazılım Değildir Anllatığın Şeylerin Hiçbiri Olmaz KısacaAyrıca Exede virüs yok oyun açılınca 4x 7x aktif oluyor.Exeyi tarattır virüs bulamazsın.Oyun açıldıktan sonra 4x 7x engeli geliyor O Virüs Kötü Yazılım deil Birşeyi Bilde GEl. Beni BU forumda tanıyan tanıyor.
Kendi bilgilerinizin başkaları tarafından ele geçirilmesini istemiyorsanız zaten ne bu filesi ne de clienti kurarsınız.
Ben sizleri sadece uyarmak istedim.
Utku Kalender adlı arkadaş şifrelerinizi ele geçirdiğinde Jawezery demişti dersiniz

4x-7x koruması hiç bir zaman 17 kb ( kilobayt ) lık olmaz bunuda söylemeden geçmek istemem ...
Arkadaşlar clientin içinde ya keylogger ya da rat vardır, ikiside klavyeye bastığınız her tuşun logunu tutmaktadır ve Utku Kalendere göndermektedir.
Neyse ben diyeceğimi dedim uyarımı yaptım.
Turkmmo'da sizin gibi kötü niyetli casus yazılım kullanan dolandırıcılar olduğu sürece bende her zaman peşinizde olucam buda böyle bilinsin.
Eğer birazcık bilgisayardan anlayan dahi olsa clientte virüs olduğunu anlardı zaten.
Server filesi veya clienti kuran arkadaşlar hepsini silsinler.
Bilgisayarını anti virüs programı ile taratsınlar.
En son olarakta Combofix programı ile bilgisayarındaki tüm virüsleri temizlesinler.
Programı Google'dan "Combofix" olarak aratarak bulabilirsiniz ...
Benden bu kadar, hadi iyi forumlar herkese ...
Arkadaşlar kesinlikle bu arkadaşa inanmayın.
Kendi bilgilerinizin başkaları tarafından ele geçirilmesini istemiyorsanız zaten ne bu filesi ne de clienti kurarsınız.
Ben sizleri sadece uyarmak istedim.
Utku Kalender adlı arkadaş şifrelerinizi ele geçirdiğinde Jawezery demişti dersiniz
4x-7x koruması hiç bir zaman 17 kb ( kilobayt ) lık olmaz bunuda söylemeden geçmek istemem ...
Arkadaşlar clientin içinde ya keylogger ya da rat vardır, ikiside klavyeye bastığınız her tuşun logunu tutmaktadır ve Utku Kalendere göndermektedir.
Neyse ben diyeceğimi dedim uyarımı yaptım.
Turkmmo'da sizin gibi kötü niyetli casus yazılım kullanan dolandırıcılar olduğu sürece bende her zaman peşinizde olucam buda böyle bilinsin.
Eğer birazcık bilgisayardan anlayan dahi olsa clientte virüs olduğunu anlardı zaten.
Server filesi veya clienti kuran arkadaşlar hepsini silsinler.
Bilgisayarını anti virüs programı ile taratsınlar.
En son olarakta Combofix programı ile bilgisayarındaki tüm virüsleri temizlesinler.
Programı Google'dan "Combofix" olarak aratarak bulabilirsiniz ...
Benden bu kadar, hadi iyi forumlar herkese ...
Gençler packin içindeki indexi Açın Sonra orda 4x7xengel gibisinden birşey görüceksiniz onu silin Sildkten sonra packin içinden 4x7x engel i silin sonra miles kısmındaki mssdspb.flt bu dosyayı silin Sonra Deneyin Virüs Varmı Yokmu Filesde Virüs Yok bu /x 4x engeli.Ayrıca farkındaysan ufuktemur.exe diyo
Ufuktemur.com.tr deki 7x4x engeli bu ordan aldım Ben malmıyımda irüs koycam adını ufuktemur koycam utkukalender koyarım Son Olarakda Ufuktemura Bildirdim şuan offline online olunca Kendiside Bir açıklama yapar.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)