- Konular
- 121
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bilişim Bulunmuştur Güvenilirce Sıkıntısız İş Yapılmıştır
Son düzenleme:
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ayvaz hosting bana gore güzel.ama diğerine gore biraz daha pahalı ama astral yani VDSTC biraz daha uygun ve daha fazla özellik sağlıyorlar ama ayvaz için kotuleyende var her kaliteli bilişkme çamur atanlar vardır ha sorun yaşanır ama kendinden kaynaklanan zorunda bilişim napsin suçlu sensin ama bilişjmden suç bulursun ikisi içinde iyi kötü yorumlar var ama kime guveneceğini iyi seç çok afedersin ama dünyanın insanlığın içine siçmislar kimseye guvenemiyorsun bi adamdan aldık 3 günde bir MySQL çoktu birinden aldık dolandırıp firmayı kapattıSimdi alacağız yine ama bu sefer biz astralı denemek istiyoruz ama ayvaz veya diğeri biraz konuştum ilgili gibiler
- Konular
- 121
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Ayvaz hosting bana gore güzel.ama diğerine gore biraz daha pahalı ama astral yani VDSTC biraz daha uygun ve daha fazla özellik sağlıyorlar ama ayvaz için kotuleyende var her kaliteli bilişkme çamur atanlar vardır ha sorun yaşanır ama kendinden kaynaklanan zorunda bilişim napsin suçlu sensin ama bilişjmden suç bulursun ikisi içinde iyi kötü yorumlar var ama kime guveneceğini iyi seç çok afedersin ama dünyanın insanlığın içine siçmislar kimseye guvenemiyorsun bi adamdan aldık 3 günde bir MySQL çoktu birinden aldık dolandırıp firmayı kapattıSimdi alacağız yine ama bu sefer biz astralı denemek istiyoruz ama ayvaz veya diğeri biraz konuştum ilgili gibiler
Değerli Yorumunuz İçin Teşekürler Astral Denemek İstiyorum
- Konular
- 16
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Değerli Yorumunuz İçin Teşekürler Astral Denemek İstiyorum
Bakın benim yorumuma göre hemen karar vermeyin ben biraz bakindim 2 firmada gayet güzel ama ayvaz daha tecrübeli ve bilindik bir firma ben sürekli bakıyorum boyle firmalara astralın tanıtımı hoşuma gitti oradan denemek için alacağım
Ama siz hangi firmayı tercih edeceğinize kendiniz karar verin 2 firmada gayet iyi duruyor karar sizin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)