IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Astral mı yoksa AyvazHosting ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BLooDStarz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 393
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BLooDStarz

Level 6
TM Üye
Konular
121
Reaksiyon Skoru
151
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 3 Gün
Başarım Puanı
112
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bilişim Bulunmuştur Güvenilirce Sıkıntısız İş Yapılmıştır

Son düzenleme:
Ayvaz hosting bana gore güzel.ama diğerine gore biraz daha pahalı ama astral yani VDSTC biraz daha uygun ve daha fazla özellik sağlıyorlar ama ayvaz için kotuleyende var her kaliteli bilişkme çamur atanlar vardır ha sorun yaşanır ama kendinden kaynaklanan zorunda bilişim napsin suçlu sensin ama bilişjmden suç bulursun ikisi içinde iyi kötü yorumlar var ama kime guveneceğini iyi seç çok afedersin ama dünyanın insanlığın içine siçmislar kimseye guvenemiyorsun bi adamdan aldık 3 günde bir MySQL çoktu birinden aldık dolandırıp firmayı kapattıSimdi alacağız yine ama bu sefer biz astralı denemek istiyoruz ama ayvaz veya diğeri biraz konuştum ilgili gibiler

Ayvaz hosting bana gore güzel.ama diğerine gore biraz daha pahalı ama astral yani VDSTC biraz daha uygun ve daha fazla özellik sağlıyorlar ama ayvaz için kotuleyende var her kaliteli bilişkme çamur atanlar vardır ha sorun yaşanır ama kendinden kaynaklanan zorunda bilişim napsin suçlu sensin ama bilişjmden suç bulursun ikisi içinde iyi kötü yorumlar var ama kime guveneceğini iyi seç çok afedersin ama dünyanın insanlığın içine siçmislar kimseye guvenemiyorsun bi adamdan aldık 3 günde bir MySQL çoktu birinden aldık dolandırıp firmayı kapattıSimdi alacağız yine ama bu sefer biz astralı denemek istiyoruz ama ayvaz veya diğeri biraz konuştum ilgili gibiler

Değerli Yorumunuz İçin Teşekürler Astral Denemek İstiyorum

Değerli Yorumunuz İçin Teşekürler Astral Denemek İstiyorum

Bakın benim yorumuma göre hemen karar vermeyin ben biraz bakindim 2 firmada gayet güzel ama ayvaz daha tecrübeli ve bilindik bir firma ben sürekli bakıyorum boyle firmalara astralın tanıtımı hoşuma gitti oradan denemek için alacağım

Ama siz hangi firmayı tercih edeceğinize kendiniz karar verin 2 firmada gayet iyi duruyor karar sizin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri