HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
RoiGrossieR nickli 130 level savaşçı charım satılıktır arkadaşlar. Charın lider notu görevi bitmiştir kem gözdedir. İtemler çok fazla olduğundan hepsini buraya koyamıyorum talip olur ise özel mesaj ya da oyundan ulaşabilir itemleri yansıtırım.
Charın toplu savaşta savunması genelde şu şekildedir,
Kılıç: 55
Çiftel: 60
Bıçak: 55
Ok: 55
Büyü: 60
Yarı 75
Savaşçı: 55
Ninja: 55
Sura: 55
Şaman: 50
Olarak ayarlıyorum.
İsteğe göre zırh ve kostüm değişerek bazı karakterlerin savunması daha yukarı çekilebilir böyle dengeli bir savunma olduğundan genelde böyle tercih ediyordum ancak duruma göre değiştirdiğimde oluyor.
Charda ayrıca çok sayıda vslik itemler vardır vslik itemlerim oldukça iyidir geneli 6-7 efsunu 5 sav 10 atak şeklindedir. Örnek: 5 savaşçı savunması 10 savaşçı atak şeklindedir.
4 Karakterede vslik mevcuttur.
Ayrıca ataklı itemlerimde vardır yani ilk 5 efsunu orta derece 6-7si ataklı şekildedir böylece hem dayanıp hemde çok daha fazla vurma imkanı vardır.
İtemleri görmek isteyen özel mesaj ya da oyundan RoiGrossieR'e ulaşabilirler.
Charın fiyatı 800 TL'dir.
:l04::l04:
Charın toplu savaşta savunması genelde şu şekildedir,
Kılıç: 55
Çiftel: 60
Bıçak: 55
Ok: 55
Büyü: 60
Yarı 75
Savaşçı: 55
Ninja: 55
Sura: 55
Şaman: 50
Olarak ayarlıyorum.
İsteğe göre zırh ve kostüm değişerek bazı karakterlerin savunması daha yukarı çekilebilir böyle dengeli bir savunma olduğundan genelde böyle tercih ediyordum ancak duruma göre değiştirdiğimde oluyor.
Charda ayrıca çok sayıda vslik itemler vardır vslik itemlerim oldukça iyidir geneli 6-7 efsunu 5 sav 10 atak şeklindedir. Örnek: 5 savaşçı savunması 10 savaşçı atak şeklindedir.
4 Karakterede vslik mevcuttur.
Ayrıca ataklı itemlerimde vardır yani ilk 5 efsunu orta derece 6-7si ataklı şekildedir böylece hem dayanıp hemde çok daha fazla vurma imkanı vardır.
İtemleri görmek isteyen özel mesaj ya da oyundan RoiGrossieR'e ulaşabilirler.
Charın fiyatı 800 TL'dir.
:l04::l04:
Son düzenleme:
Car kaça bos hali
Boş olarak ya da tek tek item satışı yapmıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)