Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Sabit İp Mcsiz Giriş Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aihantapan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 737

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar forumda elimden geldiginde yardım etmeye çalışıyorum lütfen sizdende yardımlarınızı beklıyorum

Öncelikle serveri kurdum Sabit ip CasperMt2 Files fakat sıkıntımıız Mcli giriş yapıyor fakat Exeli yaptıgımda karakterden sonra ATIYOR bildiginiz exe pack v.s varsa yardımcı olurmusunuz Replicem :mad::mad:

26:08:2014 GÜNCELENDİ

PC ÖZELLİKLERİ

İ7 İŞLEMCİ 16 GB RAM 1 T HARDİSK 2 GB EKRAN KARTI V.S V.S YANİ PC İİYİ BAŞKA Bİ ÖNERİSİ OLANDA YAZABİLİR

Son düzenleme:
Selamun Aleykum Arkadaşım Eski Fileslere mcsiz Giriş Yapabilirsin yapacağın Şey Sorunsuz bir mc set 2013 indir
Ondan Sonra Unepk ve Başka Varsa(Tavsiyemdir) pack açıcı ile root dosyasını açıp serverinfo dosyasını notepad ile açıp serrver ip: yazan yerlere kendi ip ile değiştir ve diğer şeylere elleme yoksa sağlam pack açıcı program yoksa root bozulabilir.Ve Boylelikle mc.exeden Direk girebilirsin Diğer oyuncuların Girebilmesi için sapit ip adresini yaz Örn *****zapto.org
sorunsunz mc seti Leqendy M2sabitDosyaları ındırebilirsin unutma direk mc.exe den gir Diğer girişi Kullanman gerek Yok. Ha bu arada Auto_pack Yapamazsın ancak onunda yöntemi var elbet isteyenlere paylaşabilirim iyi gunler Selametle kalın

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri