Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
burak selvinin sattıgı serverleri bilmiyorum exmt2 tekmt2 hariç başka bildigin varsa yaz not alıyım belki boş zamanım olurvalla panelden v.s anlasam kodlamasını lisanslı denilen bir tane paneli bırakmak hepsi paylaşılırdı dediğin gibi yeni başlamış veya bilgisi olmayanları kandırmada üstelerine yok![]()

resmi olarak lisanslama diye birşey yoktur lisan mantıgı web tasarımcıların oluşturduğu lisans.php ile scriptlerin sadece istedikleri sunucu çalışmasını sağlamaktır.
Emekleri hiç etmek bu kadar kolay diyorsunuz sanırsam? Editlemek bile bir emek sonuçta. Bakıyorum da sürekli lisanslar uydurmaca vs. laflar. Sürekli birilerinin emeklerine göz dikme sürekli kıskançlık. Bilsem bilmesem lafları. Herkes kendi işinde usta. Bu işi yapanlar da emek harcıyor. Bakın biri Files hazırlıyor. istediği yabancı forumdan özelliğini alsın almasın sonuçta o questi o özelliği kendi editliyor mu? editliyor bir şeyler katıyor mu katıyor. Buda emektir. Kişi satışını başlatıyor. Biri geliyor alıyor sonra w*reze düşürüyor. Nerede emek? nerede Müslümanlık. Bunu yapıyorsa biri bana Müslümanlıktan bahsetmesin. Kimse yaptığı emek harcadığı işi ücretsiz sunmak istemez. Emek harcadığı ürünün de başkası tarafından çalınmasına da. Eminim ki bir gün bu tür olaylardan dolayı biri hukuki yollara başvuracak ve cezası ne ise çekecek. Artık insanların emeklerini yok etmeye çalışmayalım.
Konu kapatıldı. Eğer bu lisanslı olarak tanımlanan panelleri paylaşanlar olursa, bunun sorumlusu TurkMMO.COM veya başkası olmaz. Paylaşan kişi olur.
Konu kapatıldı. Eğer bu lisanslı olarak tanımlanan panelleri paylaşanlar olursa, bunun sorumlusu TurkMMO.COM veya başkası olmaz. Paylaşan kişi olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)