Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Biliyorum kardeş zamanında bunlar gibi kimler geçti bu forumdan
sözde fl3me exmt2 için kodlamış paneli ama nedense bir çok sitede mevcut ve halen aktif 
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
lisanslı olan bir panle sözde 10 larca sitede kullanılıyor
sözde fl3me exmt2 için kodlamış paneli ama nedense bir çok sitede mevcut ve halen aktif 
bizimkiler biraz kodlama bilse yabancı server araştırır çeker paneli ayarlar kendine ama herkes kendine müslüman
paylaşıyım bari exmt2 panelini bi ara havası sönsün 
paylaşıyım bari exmt2 panelini bi ara havası sönsün 
bizimkiler biraz kodlama bilse yabancı server araştırır çeker paneli ayarlar kendine ama herkes kendine müslümanpaylaşıyım bari exmt2 panelini bi ara havası sönsün
![]()
zaten adamın yaptığı farklı birşey yok jaxen panelini editliyor elbette emeği var ama şu her önüne gelen panele lisanslı demelerinden nefret ediyorum vazgeçmeleri lazım artık şu huydan varsa lisansı göstersinler konu altında veya sattıkları panelin bir yerlerinde bir sayfa olarak kanıtlasınlar o zaman böyle boş boş hayaller kurmasınlar...
jaxen panelini editlemiyor diye biliyorum çekip direk üzerinde oynama yapıyo config.inc var çünkü sadece sıralama vs gibi yerleri kaldırıp başka bi kodla ekliyo lisanslı oluyo zaten css hazırzaten adamın yaptığı farklı birşey yok jaxen panelini editliyor elbette emeği var ama şu her önüne gelen panele lisanslı demelerinden nefret ediyorum vazgeçmeleri lazım artık şu huydan varsa lisansı göstersinler konu altında veya sattıkları panelin bir yerlerinde bir sayfa olarak kanıtlasınlar o zaman böyle boş boş hayaller kurmasınlar...

olmayan lisansın nesini göstericek olan bu işe yeni başlayanlara oluyo panellerin harbiden lisanslı olduğunu zannediyolar çocuklar panelden bi resim bile alamıyodur eminim..
jaxen panelini editlemiyor diye biliyorum çekip direk üzerinde oynama yapıyo config.inc var çünkü sadece sıralama vs gibi yerleri kaldırıp başka bi kodla ekliyo lisanslı oluyo zaten css hazır
olmayan lisansın nesini göstericek olan bu işe yeni başlayanlara oluyo panellerin harbiden lisanslı olduğunu zannediyolar çocuklar panelden bi resim bile alamıyodur eminim..
valla panelden v.s anlasam kodlamasını lisanslı denilen bir tane paneli bırakmak hepsi paylaşılırdı dediğin gibi yeni başlamış veya bilgisi olmayanları kandırmada üstelerine yok

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)