HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bilmeden kural ihlali yaptım sonuç olarak hatamı anladım çiğnediğim kuralın cezası 9999 banmış değil banı kuralı bile bilmiyordum ama şimdi hatamı anlıyorum anlayışla karsılayacagınızı umuyorum 2 gündür... 1 konu daha açmıştım ama cevap bıle vermemıssınız çok yazık.. Stuffy-AngelSniper-Maune hesabımdakı karakterlerın adı. acmayabılırsın tamam ama en azından cevap vermelısın abim iyi günler
Bilmeden kural ihlali yaptım sonuç olarak hatamı anladım çiğnediğim kuralın cezası 9999 banmış değil banı kuralı bile bilmiyordum ama şimdi hatamı anlıyorum anlayışla karsılayacagınızı umuyorum 2 gündür... 1 konu daha açmıştım ama cevap bıle vermemıssınız çok yazık.. Stuffy-AngelSniper-Maune hesabımdakı karakterlerın adı. acmayabılırsın tamam ama en azından cevap vermelısın abim iyi günler
Ban affı olmadan banınız açılmaz. Ayrıca oyun kuralını bilmiyordum diye bir bahanede kabul edilemez kurallar açık ve nettir.
*** : Elym2 yönetimi kurallarıLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresinden duyurmak ile yükümlüdür. Elym2 oyuncuları olası ihlallerde kuralları okumadım, görmedim şeklinde savunma yapamazlar. Tüm oyuncularımıLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresindeki kuralları okumuş sayılır.
...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...