-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Acİl cevap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stuffy35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bilmeden kural ihlali yaptım sonuç olarak hatamı anladım çiğnediğim kuralın cezası 9999 banmış değil banı kuralı bile bilmiyordum ama şimdi hatamı anlıyorum anlayışla karsılayacagınızı umuyorum 2 gündür... 1 konu daha açmıştım ama cevap bıle vermemıssınız çok yazık.. Stuffy-AngelSniper-Maune hesabımdakı karakterlerın adı. acmayabılırsın tamam ama en azından cevap vermelısın abim iyi günler

Bilmeden kural ihlali yaptım sonuç olarak hatamı anladım çiğnediğim kuralın cezası 9999 banmış değil banı kuralı bile bilmiyordum ama şimdi hatamı anlıyorum anlayışla karsılayacagınızı umuyorum 2 gündür... 1 konu daha açmıştım ama cevap bıle vermemıssınız çok yazık.. Stuffy-AngelSniper-Maune hesabımdakı karakterlerın adı. acmayabılırsın tamam ama en azından cevap vermelısın abim iyi günler

Ban affı olmadan banınız açılmaz. Ayrıca oyun kuralını bilmiyordum diye bir bahanede kabul edilemez kurallar açık ve nettir.

*** : Elym2 yönetimi kuralları adresinden duyurmak ile yükümlüdür. Elym2 oyuncuları olası ihlallerde kuralları okumadım, görmedim şeklinde savunma yapamazlar. Tüm oyuncularımı adresindeki kuralları okumuş sayılır.

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri