Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

The Devils Catacombs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 481

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Orijinal Catacombs :

Bizde ise sadece sona giderken 15-20 grup slottan oluşuyor slotlar kimseye yetmiyor. Bunun yüzünden kavga ediyoruz. Güçlü olan bayrak değiştirip bizi kesiyor ks atma video alıyorum vs. bir sürü saçma sapan şeyler !

ya yeni maplar ekleyin ya da yukarıda linkte verdiğim gibi yapın bu serverde paylaşım 0 olduğu için yetmiyor 2 saat bekledim bölgenin boşalması için benden sonra gelen beni kesip bölgeyi aldı.

Öneri : Yeni Map açılsın (GameForge serverlerine gelen maplar )

100-110 seviye için 1 map

110-120 seviye için 1 map

120-130 seviye için 1 map

Toplam 3 tane map çok değil hem değişikli olur hem bölge kapma (sahiplenme) olayı bir nebze çözülür.

@Shorty @erdemaa

Son düzenleme:
Ch5 e gir. Ch5 de catacomb hep bombos oluyor. Ben orda kasmistim zamaninda carlari. Suanda bir tane 122 lik var onu da ch5 de 122 ettim. Car kasmak sıkıcı olmasa 130 da ederim ama cidden sıkılıyor insan.

Ch5 e gir. Ch5 de catacomb hep bombos oluyor. Ben orda kasmistim zamaninda carlari. Suanda bir tane 122 lik var onu da ch5 de 122 ettim. Car kasmak sıkıcı olmasa 130 da ederim ama cidden sıkılıyor insan.

O zamanın daymış kardeş şimdi öyle değil catacomb' tayken girdiğim diyalogları görsen hiç medeniyet yok. Gücü yetiyor ise keser bırakır. Yemiyorsa arkadaşı vs. çağırır kestirir yok ss aldım ks atıyon BAN bunun gibi saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz. Bütün herkesi Tek bir map' a muhtaş ediyorsunuz ek yapıp bize seçenek sunmalar gerek

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri