- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
-----------------------
Son düzenleme:
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
RSelam. Ben Serdar.
Tepenot olarak geçeyim, ben bir senedir düzenli olarak oyunu bırakıyorum zaten.![]()
Sonra bir sebep bulup tekrar başlıyorum. Daha sonra yeniden bırakıyorum. Bu bir senedir böyleydi. Artık insanlar sıkıldılar ben bırakıyorum diyince takmıyorlar. Bırakıyorum demeden bırakınca da, döndüğümde bir atarlar bir giderler falan neyse diyecek olduğum şey bu değil.
Aslında benimkisi ileri derecede bir bilgisayar bağımlılığı ve iki senedir bu bağımlılık tamamen metin2 odaklı.
Oyunu her bıraktığımda bir önceki bırakışımdan daha uzun süre girmemeyi başardım ve bu mücadelenin sonunda, son bırakışımda tam bir ay oyuna bir kere girmedim ve iki hafta boyunca düzensiz ve orta derece bir sıklıkla girdim.
Ve oyuna döndüm yaklaşık iki hafta önce. İki haftadır oynuyordum ama hiç sarmadı yani.
Zaten bu server aslına bakarsanız, önce kostümlere altı-yedi efsunların eklenmesi ile ve şeftali çiçeği şurubunun ortaya çıkmasıyla bir çöküş moduna girdi. Oto-pot falan geldi o ara.
Daha sonra efsunlu ve kostümlü başlıklar çıktı bu milleti iyice oyundan soğuttu.
Betalar gelince oyun iyice zıvanadan çıktı saçma sapan bir hal aldı.
Zırhlar intikamla basılıyordu levi sembol oldu. Levi semboller denize düştü.
Düşük level silahları ve 71Lv. zırhları bile intikamla levi sembolle çevrilir + basılır oldu.
Biyolog görevleri çıktııı, kemerler çıktııı, silahların yarısı ortalamalı olduu, diğer yarısı becerili olduu.
Yere düşen paralar envantere otomatik gelmeye başladı, servera daha fazla para girdi herkes efsun atar oldu.
Büyü savunmaları Siyah Çelik, A9-B9 ve C9 zırhlarında %25 oldu- Betalarda %30 oldu ve bu zırhlara yüzdelik maksimum "hit points" özelliği eklendi.
Pixy'den gelenlerin oranları düşürüldü ama bi ton parayla giren de oldu Destan'ın piyasası alt üst oldu.
Yöneticiler hiç ilgilenmedi kafasına göre araştırmadan etmeden tek video ile hesapları banladılar.
Destan, efsunsuz çöl seti, anka kuşu - 95 silahları ve manuel potu ile - daha +6'da parlamaya başlayan ve +9 olduğunda muhteşem parlayan turkuazlarıyla, insancıl büyü savunmaları ve biyologsuz karakter savunmaları ile çok mutluydu.
Malesef tüm tandığım iyi oyuncular oyunu bırakmış bulunmakta.
Ben de işte ne bileyim, tekrar single player rpg moduna geri döneyim. İki sene önce kendi kabuğumdan çıkıp da mmorpg oynayayım demeseymişim keşke. Hayatım alt üstü oldu bağımlılığım yüzünden falan filan inter milan xs
Neyse kendinize cici bakın. Çüz.
Reelde başarılar Kendine iyi bak.
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 57
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
2 ay sonra görmeyi umuyorum.
Hayatında başarılar. :f52:
Hayatında başarılar. :f52:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)