B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

3D Model HoşGeldiniz Stone - Vector 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 79
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

nerde güzel bişey beğensem altında vector imzası var :)))) bide şunları kurmayı yapmayı bilsem herşey olucak yinede güncel +++ 1 sene önce yapılan şey bu sene yapılan dier şeylere taşçıkartıyor bravo size ..!!!! şunları bi yapmayı öğrensem hepsini alıcam o kadar diyorum :D

Teşekkürler..

Jd3E4o.jpg

Diğer ev modellerini kullanan kişiler için oyuna ekli olarak vermiyorum dosyaları prb dosyasını veriyorum map editörle istediğiniz yere koyabilirsiniz map editörü olmayanlara yardımcı olurum.Ö.m atmaları yada skype eklemeleri yeterli.

İndex'e

*
Vectors
*

Yazmayı unutmayın.

Virüs Total:

İndir:

Cok Guzel Ama Biturlu Yapamadim Yardim Ederseniz Sevinirim Bide Bende 32 k Files Var Sorun Olmaz Demi Tesekurler +rep verdi

nerde güzel bişey beğensem altında vector imzası var :)))) bide şunları kurmayı yapmayı bilsem herşey olucak yinede güncel +++ 1 sene önce yapılan şey bu sene yapılan dier şeylere taşçıkartıyor bravo size ..!!!! şunları bi yapmayı öğrensem hepsini alıcam o kadar diyorum :D
Cok Guzel Ama Biturlu Yapamadim Yardim Ederseniz Sevinirim Bide Bende 32 k Files Var Sorun Olmaz Demi Tesekurler +rep verdi

kurmayı bilsende bozuk model hocam istersen bunu sana kurup verebilirim ama vertex israfı ve hoşgeldiniz yazısı yerde ağızında değil
Edit: Tekrar bakdım normal demekki oyundan oyuna değişiyor isterseniz direk olarak atabilirim size

Önce vectors packini pack klasörüne ve index e ekleyin daha sonra aşağıdaki linki indirip pack e atın ve c1 mavi bayrak şehir merkezine gidin model sizde bozuk değil düzgün gözükürse size istediğiniz yere sabit koyarım
Test için
indir:
virustotal:
8bLM2A.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri