HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
nerde güzel bişey beğensem altında vector imzası var
))) bide şunları kurmayı yapmayı bilsem herşey olucak yinede güncel +++ 1 sene önce yapılan şey bu sene yapılan dier şeylere taşçıkartıyor bravo size ..!!!! şunları bi yapmayı öğrensem hepsini alıcam o kadar diyorum 
))) bide şunları kurmayı yapmayı bilsem herşey olucak yinede güncel +++ 1 sene önce yapılan şey bu sene yapılan dier şeylere taşçıkartıyor bravo size ..!!!! şunları bi yapmayı öğrensem hepsini alıcam o kadar diyorum 
![]()
Diğer ev modellerini kullanan kişiler için oyuna ekli olarak vermiyorum dosyaları prb dosyasını veriyorum map editörle istediğiniz yere koyabilirsiniz map editörü olmayanlara yardımcı olurum.Ö.m atmaları yada skype eklemeleri yeterli.
İndex'e
*
Vectors
*
Yazmayı unutmayın.
Virüs Total:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İndir:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Cok Guzel Ama Biturlu Yapamadim Yardim Ederseniz Sevinirim Bide Bende 32 k Files Var Sorun Olmaz Demi Tesekurler +rep verdi
nerde güzel bişey beğensem altında vector imzası var))) bide şunları kurmayı yapmayı bilsem herşey olucak yinede güncel +++ 1 sene önce yapılan şey bu sene yapılan dier şeylere taşçıkartıyor bravo size ..!!!! şunları bi yapmayı öğrensem hepsini alıcam o kadar diyorum
![]()
Cok Guzel Ama Biturlu Yapamadim Yardim Ederseniz Sevinirim Bide Bende 32 k Files Var Sorun Olmaz Demi Tesekurler +rep verdi
kurmayı bilsende bozuk model hocam istersen bunu sana kurup verebilirim ama vertex israfı ve hoşgeldiniz yazısı yerde ağızında değil
Edit: Tekrar bakdım normal demekki oyundan oyuna değişiyor isterseniz direk olarak atabilirim size
Önce vectors packini pack klasörüne ve index e ekleyin daha sonra aşağıdaki linki indirip pack e atın ve c1 mavi bayrak şehir merkezine gidin model sizde bozuk değil düzgün gözükürse size istediğiniz yere sabit koyarım
Test için
indir:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
virustotal:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: