mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Elym2 yeni server açılırmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan InsurMounTabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çalışmanın gereksiz olacağını bilemeyiz ama şunu biliyoruz ki aynı server filesi kullanırlar ise evet ely4 ten farkı kalmaz ciddi anlamda söylüyorum 5 yıllık Metin2 oyuncusu olarak userlerin yöneticilerden neler beklediğini biliyorum. Ben çıkarlarım için değil herkes için en iyi için uğraşıyorum. eğer böyle bir düşünce var ise bunu asla aceleye getirmesinler en ince detayına kadar düşünsünler orijinal bozmadan ek yapsınlar hatta bunun için test serverde gönüllü olarak oyuncular alsınlar basta ben gönüllü olurum ely4 serveri aceleye geldiğini ve ilk defa emek server açtıkları için acemi oluklarını düşünüyorum. Yeni Server açılacak ise bir kapalı beta açıp mülakat ile almalılar. Kriterle uygun olanları teste soksunlar. Ancak böyle yapıldığında ortaya güzel bir iş çıkar

server filesi kullanırlar ise

...

daha yapılması planlanan yenilikler yapılmadı turnuva yapılıcak dendi 5 gün süre verilicek dendi 1 ay oldu daha turnuva yapılıcak bu gidişle ne turnuva olur nede yeni bi server sanırım bugün güncelleme yapıldı bitince duyurulucak denildi oyun açık güncelleme bitti galiba hani nerde açıklama yönetim her işi aceleye getirmeye çalışıyor ve adam akıllı sonuç çıkmıyor işte serverlarda oyuncu kalmıyor bu gidişlede

server files derken serverin özellikleri vs. 105 lv itemlerini ortalama beceri geliyor. 105 zırhlarının verdiği özelliklerin TR ile farklı olması dönüşüm itemlerinin levi-sembol not-monokl gibi itemlere bağlanması sürgünde full şeytan blok diziyorum (savaşçı) çar dayanmıyor. bunun gibi daha çok var %100 tr tipi server zaten piyasada yok bunu sizden bekliyoruz daha da çok bekleriz gibi geliyo

Merhabalar,benim öneri şu olacaktı...
Tamamen TRye paralel her yönden en başta dönüşüm daha sonra efsun npcde olmasının yanında metinlerden bosslardan kasılırken yerlere düşebilir level kasmak biraz daha zor olabilir hep yüksek levelde vs atmayalım birazda 65 70 levelde vs atalım 70e kadar kolay daha sonra zor kasabilir.çoğu şey npcde olması trye yakın olsun herşeyi elde etme görevleri olmalı.Server açıldığındaki pazar sayısına bakın birde şimdiki server kendini yenileyemiyor bana göre büyük değşiklik yapılabilir şunu unuttum birdahaki serverde lütfen çöldeki metini kaldırın :) kolay gelsin

Herkesin Yorumu ortada daha kimler neler diyecek :) ama ely5 yakın zamanda açılması iyi olur hem türkde bile 40 dan fazla server var ama oyuncu kayıplığı yok! dahada adamlar fazla kazanıo neden mi sonuç ortada çünkü adam server 1de 50tl item alırken server 2 geldimi orayı bırakp 2ye geçyo ordada alıoyor sonra 1 server boşlandımı millet oraya sarıo bu kadar basit yakın zaman olması lazaım ha bide sunu söyleyeyim :) level sınırı eğer 130 dan yukarı olursa çokkkk oyuncu kayberdeler bunuda bilsinler!! :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri