Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Elym2 yeni server açılırmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan InsurMounTabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 adet editli server var. Savunması yüksek editsiz ve tr tipi editsiz var. Başka ne tür bir şey arıyorsun merak ediyorum. Dönüşümleri açıp belli başlı sorunları giderseler oyuncu kaybı olamayacak.

Ne yaparlarsa yapsınlar oyuncu kaybı olur,burdaki mesele kaybolanin yerine başkasını getirmek.
Sorunları derken açıklayıcı konuş ve aydınlat bizi. Dostum ..

Ne yaparlarsa yapsınlar oyuncu kaybı olur,burdaki mesele kaybolanin yerine başkasını getirmek.
Sorunları derken açıklayıcı konuş ve aydınlat bizi. Dostum ..

Oyunu kaybı ile kastettiğim giden ile gelen kişi sayılarında giden kişi sayısının daha fazla olması. Böyle olduğu için oyunda online olan kişiler oyuncu azalışını görebilir. Sorunları ise herkes biliyor. Dönüşümlerde istenen yüksek fiyatlar,dönüşümün 80 levelden başlaması,geleceği iddia edilen dönüşümler ve yeni maplar,bir türlü nesne markete gelemeyen silahlar. Mayıs ayı geçti yaz bitecek.

Oyunu kaybı ile kastettiğim giden ile gelen kişi sayılarında giden kişi sayısının daha fazla olması. Böyle olduğu için oyunda online olan kişiler oyuncu azalışını görebilir. Sorunları ise herkes biliyor. Dönüşümlerde istenen yüksek fiyatlar,dönüşümün 80 levelden başlaması,geleceği iddia edilen dönüşümler ve yeni maplar,bir türlü nesne markete gelemeyen silahlar. Mayıs ayı geçti yaz bitecek.

Oyun na doğrudan müdahale edilirse bu hetetikler.bi kerede yenilenme yapılırsa ortalık karıştıracak,
Suanda oyundaki item ve fiyatların normale döndükten sonra yenilik yapilicak ,hala sv lerin birleşmesinin ,

Dalga ları yaşıyoruz yeniliklerin ve düzenleme için henüz zamanı gelmedi.
Ani kararlar asla kusursuz olmaz.
Az kaldı yenilik ler ve düzenleme yapıldığında beni daha iyi anlarsın..oyunda herkese 100k para bile verilse bu etki karsilignda bir tepki
Gösterir

Son düzenleme:
Oyun na doğrudan müdahale edilirse bu herşeyi tetikler.bi kerede yenilenme yapılırsa ortalık karıştıracak,
Suanda oyundaki item ve fiyatların normale döndükten sonra yenilik yapilicak ,hala sv lerin birleşmesinin ,

Dalga ları yaşıyoruz yeniliklerin ve düzenleme için henüz zamanı gelmedi.
Ani kararlar asla kusursuz olmaz.
Az kaldı yenilik ler ve düzenleme yapıldığında beni daha iyi anlarsın..oyunda herkese 100k para bile verilse bu etki karsilignda bir etki gösterir.

Dediklerine Katılıyorum Ama Mayısta Yapılması Gereken Güncellemenin Ağustos Gelmeseni Rağmen Yapılmaması Ve Yaz Ayının Bitecek Olması Birşeylerin Ters Gittiğinin Göstergesi

Dediklerine Katılıyorum Ama Mayısta Yapılması Gereken Güncellemenin Ağustos Gelmeseni Rağmen Yapılmaması Ve Yaz Ayının Bitecek Olması Birşeylerin Ters Gittiğinin Göstergesi

Haklısın bi şeyler ters gidiyor.ışte biseyler yapmaya calisiyolar.hep birlikde gorucez
. Kardeş hayırlısı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri