BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Neden Hala CM Punk Adı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 321

Tranquillo

Yıldızlarda Kayar
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
6,063
Çözüm
11
Online süresi
2mo 9d
Reaksiyon Skoru
6,031
Altın Konu
6
Başarım Puanı
511
MmoLira
13,233
DevLira
56
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hiçbir anlaşmazlık yoktur iyi bir güreşçi olduğunu. O bazı klasikleri üzerine koyabilirsiniz, WWE birçok kez kanıtladı ve aynı zamanda Honor Ring. O manyetik davası ile aşık ismini, ilahi taraftarların lejyon destek toplamalarına olarak onun mikrofon çalışması da oldukça yıldız.
Yani, burada sorun ne? Bu, hakkında hiçbir şikayetleri olmalıdır birisi gibi geliyor, değil mi?
Yanlış. Kesinlikle yanlış.
Ne söz unuttum o bir dönek olduğu gerçektir. Değil çünkü o şirket bırakarak daha iyi olduğu bazı skandal suçlama. En azından biz biliyoruz değil.
O yaşlanıyor ve onun karşılama geçmiş kaldı değildi çünkü. Giderken sadece 35 idi; Onun ilk WWE şampiyonluğunu kazandı Bret Hart 35 oldu.
O sadece atamıyordu önemli bir yaralanma olmadı çünkü. Hayır, bu hiçbir raporlar.
Göre Güç Slam Dergisi (Christopher Olmstead yoluyla onun yönü ile memnun oldu ve o WWE en iyi bir adam asla gibi hissettim çünkü), bu kısmen var.
O JBL uşağı olmak vardı Shawn Michaels çıkmak mı? O tartışmalı Stephanie "kurban" ve negatif geribildirim aldıktan sonra Undertaker çıkmak mı? O Hurricane Helms kaybettikten sonra Kaya çıkmak mı? O Brooklyn kavgacı tarafından kıstırdı sonra HHH çıkmak mı? Hayır, hayır, hayır ve hayır.
Ancak insanlar hala tezahürat çıkın birisi için.
6450f5dfd77236b03ae8042656154ed8_original.jpg

wwe.com

Bu mantık beni karıştırma. Birisi, bir işveren için çalışan para çok fazla yapmak ve sonra bir gün, demek gibi "ben bıraktım ... Buralarda şeylerle mutlu değilim!"
O oldukça tanınmadı çünkü o memnun değildi. Aslında, o 14 ay boyunca ayın çalışanı oldu. O bir zam alamadım çünkü değildi. O iyi finans bölümünde muhtemelen kapalı bulunuyor. O şirket içinde kendi konumu ile ilgili üzgün bir yüz vardı ve artık dayanamadı, çünkü Ancak, bu oldu.
Boohoo.
Yani, birisi bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Onun fikrini değiştirmek için bir ralli ağlamak sanki ben, bu kadar çok insan hala şirket çıkmak birisi için terennüm şaşkın. Şimdi altı ay içinde oldu, ve şans CM Punk onun adını nağmeleri kimse hakkında bir bok vermez vardır bulunuyor. Ayrıca, kesinlikle Phil numarasını çevirmek için WWE yöneticileri taşımak için hiçbir şey yapmıyor. O çıkmak, hatırladın mı?
O WWE Universe onu duyduğunda bile Bayan Brooks (AJ Lee) rahatsız görünüyor.

konu icin teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri