Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Boş Karakter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Agalloch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, başlıktan da anlayacağınız gibi Lv ve derecesi sağlam karakter arıyorum. Tam 130 olmasına gerek yok, +100 bir karakter arıyorum.

Önceliğim Şaman olması, ve Şaman'da iyileştirme olsun. Kritik oynamak istemiyorum. +100 Lv İyileştirme Şaman'a ihtiyacım var. Oyun içi T karşılığı alacağım. Boş karakter dışında yanında örneğin 1-2 parça item ile satılırsa, örneğin 12 zeka 10 yarı 7 efsun ataklı Uyuyan Yelpaze ile, ek fiyat da verebilirim. T konusunu özel mesajdan ulaşırsanız daha sağlıklı olur, oyuna pek bakamıyorum şu ara. Oyun içi de Necromencer'dan ulaşabilirsiniz.

Şamanın dışında yine +100-+105 boş Sura'da olabilir. Sura Büyülü Keskinlik değilde Kara Büyü olsun mümkünse. Uyuyan'da olduğu gibi aynı şekilde yanında bir iki parça item ile alabilirim. Her iki karakter içinde derecesi İyi veya Soylu gibi olursa iyi olacaktır.

T konusunu ilgili arkadaşlar ile özelden konuşabiliriz, herkese iyi oyunlar.

Düzenleme: Biyolog görevleri önemli değildir, atı mümkünse asker olsun ve kombo seviyesi de 2 olsun.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri