Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Nerede bu Ö.Zindanı 3.kat?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xwsadx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 665

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamınaleyküm(Allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun), ElyMetin2'de Örümcek Zindan'ı 3.kat nerede?
2.kat Kırmızı Oda'dan geçiş kapısı ile geçtiğimdeki zindan 2.katın çakması gibi.
Orası 3.kat mı oluyor?
Ben böyle bir şey bekliyordum;
l3fv6.jpg

2.kat Kırmızı Oda'dan geçtikten sonraki zindanın sonuna geldiğimde bir taş var o taşda ne yapacağım?

selamınaleyküm(allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun), elymetin2'de Örümcek zindan'ı 3.kat nerede?
2.kat kırmızı oda'dan geçiş kapısı ile geçtiğimdeki zindan 2.katın çakması gibi.
Orası 3.kat mı oluyor?
l3fv6.jpg

2.kat kırmızı oda'dan geçtikten sonraki zindanın sonuna geldiğimde bir taş var o taşda ne yapacağım?

3.katta sadece ÖrÜmcekler bÜyÜktÜr ch4 tesİnİz dİyelİm ch1 e isinlar

selamınaleyküm(allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun), elymetin2'de Örümcek zindan'ı 3.kat nerede?
2.kat kırmızı oda'dan geçiş kapısı ile geçtiğimdeki zindan 2.katın çakması gibi.
Orası 3.kat mı oluyor?
l3fv6.jpg

2.kat kırmızı oda'dan geçtikten sonraki zindanın sonuna geldiğimde bir taş var o taşda ne yapacağım?
yanİ tek 1 ch dİr 3.kat doĞru yere gİtmİŞsİnİz fakat elym2 dekİ farkli 2.kat sonundan gİrİceksİnİz ve orasi 3.kat oluyor

2 kattan ışılanma gibi ver var oraya gidip 3 katta giriş yaparsın.Odaları büyük ve kalabalık.Krtikçi
şamansız asla gitme hemen öldürüyolar :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri